To je to što me zanima!

Dalić isprobavao Gvardiola na stoperu! Ima još dvije dvojbe

Hrvatska se sprema za osminu finala protiv Španjolske. Većina sastava se zna, a nemalo je iznenadila opcija koju je izbornik Dalić isprobavao - s Gvardiolom na stoperu! Dejan Lovren ne može igrati zbog kartona
Vidi originalni članak

Pred Hrvatskom nogometnom reprezentacijom je najveći ispit ne samo na Euru 2020 već i u zadnjih nekoliko godina. Po jačini suparničke reprezentacije i važnosti natjecanja može se slobodno reći - od finala Svjetskog prvenstva s Francuskom.

POGLEDAJTE VIDEO: Golovi Škotima (animacija)

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatska je imala neke jake utakmice nakon toga, no niti jedna nije imala renome suparnika kao ovaj Španjolske u toliko bitnoj utakmici. Osmini finala Europskog prvenstva.

Atmosfera u redovima Vatrenih je optimistična unatoč svemu što se događalo protekla dva tjedna.

POGLEDAJTE VIDEO: Trening Vatrenih u Rovinju

Hrvatski navijači već su priskrbili preko 6000 ulaznica nakon što su planule u rekordnom roku pa bi podrška u Kopenhagenu trebala biti dobra. Igrači se tome jako vesele.

Zlatko Dalić za utakmicu sa Španjolcima ima nekoliko dvojbi: prva je hoće li na desnom beku biti Vrsaljko ili Juranović. Juranović je odigrao vrlo dobru utakmicu protiv Škotske i zaslužio je igrati, no Vrsaljko je puno iskusniji i bio je nositelj igre u Rusiji. Što se tiče stopera, tu su stvari jasnije.

Domagoj Vida će sigurno biti desno, a Dejan Lovren zbog dva žuta kartona sigurno neće biti lijevo. Jedna od opcija koju je Dalić isprobavao je Gvardiol na mjestu stopera pa je u tom slučaju na lijevom boku Barišić.

U veznom redu je sve jasno - Brozović i Kovačić kao dva zadnja vezna, a ispred njih Modrić.

Desno će biti Nikola Vlašić, a lijevo Ivan Perišić dok se u napadu još ne zna hoće li početi Andrej Kramarić ili Bruno Petković.

Mateo Kovačić smatra da je dosta napredovao u Engleskoj kao i da je čudo što u Španjolskoj nema nijednog igrača iz Real Madrida. Pa se tako počelo šuškati da bi neki igrači mogli navijati protiv Španjolske i Luisa Enriquea, koji nije pozvao nijednog njihovog igrača.

Kova je Sergia Busquetsa istaknuo kao najbitniji kotačić 'furije' jer od njega kreću svi napadi.

Idi na 24sata

Komentari 186

  • lustan 26.06.2021.

    Zašto Gvardijola, zašto??? Tko to upravlja hrvatskom repkom 

  • Vladovladić_1 26.06.2021.

    Što može Dalić, mora isprobavati jer tata iz Međugorja traži mjesto za panjinu Gvardiola.

  • bobiii 26.06.2021.

    Pametnije mu je isprobati Gvardiola na centarforu,ako opet kiksa nećemo primiti gol,a teško da može biti lošiji od Rebe i Petka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare