To je to što me zanima!

Dalić kupio legendarnog Golfa 'jedinicu' za pomoć Palčićima. Evo koliko je platio automobil

Isti je to automobil koji je punio medijske stupce na Svjetskom prvenstvu u Rusiji kada su se baš svi tadašnji reprezentativci na njega potpisali. Bivši vlasnik je još 2008. godine s njime krenuo pratiti Vatrene po Europi
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija kvalifikacije za Europsko prvenstvo otvara s Walesom. Utakmica je to koju bismo morali dobiti za miran start u kvalifikacije. Igra se na Poljudu, stadion je rasprodan, spremaju se posebna iznenađenja, a i Wales nije reprezentacija kao što je bila posljednjih godina.

POGLEDAJTE VIDEO: Trening Vatrenih

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ustvari, bilo bi pravo čudo da Velšani izvuku i bod, no ne treba se zanositi. Korak po korak, kako bi rekao izbornik Zlatko Dalić. Upravo je hrvatski strateg oduševio humanitarnom gestom kako bi pomogao najmlađima.

Dalić je kupio onu legendarnu 'jedinicu', Golfa u 'kockicama', koji je proteklih godina pratio Vatrene gdje god bi igrali, pišu SN. Isti je to automobil koji je punio medijske stupce na Svjetskom prvenstvu u Rusiji kada su se baš svi tadašnji reprezentativci na njega potpisali.

Hrvatski izbornik odlučio je popuniti svoj vozni park, no prije svega s jednim ciljem: pomoći u humanitarnoj akciji "Vratimo Palčiće u Petrovu".

Splićanin Zoran Anić još je 2020. godine, kada je akcija krenula, stavio automobil na aukciju. Akcija se odužila i konačno je završila krajem 2022. godine kada je ključ u ruke dobio Zlatko Dalić.

Platio ga je 37.000 kuna (4.913 eura), a automobil datira iz 1983. godine.

Bivši vlasnik Anić s legendarnom 'jedinicom' Vatrene je počeo pratiti još 2008. godine diljem Europe.

POGLEDAJTE VIDEO: MODRIĆ O REPREZENTACIJI WALESA

POGLEDAJTE LUDNICU NA RIVI PRIJE UTAKMICE HRVATSKA - WALES: 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Palmanova 26.03.2023.

    bolje da je kupio trenersku diplomu

  • sinjskidišpetpk 25.03.2023.

    veliki domoljub i katolik a prije svega čovik!pokazao je više puta i to mnogima smeta.ovo je simboličan čin ljudskosti jer ta starudija njemu sigurno ne triba,a novac ide onom tko ga triba.svaka čast.

  • GREBZA86 25.03.2023.

    Jel se s Banozicem slikao ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare