To je to što me zanima!

Dalić o Oršiću: Žao mi ga je, ali ako ne igra u klubu, neće moći igrati ni za reprezentaciju...

Bivši napadač Dinama i miljenik zagrebačke publike ne proživljava najbolje dane u karijeri, no svejedno se našao na popisu Zlatka Dalića za kvalifikacije za Euro 2024.
Vidi originalni članak

Mislav Oršić je od dolaska u Southampton u pet utakmica na travnjaku proveo 191 minutu, dvije je pogledao s klupe, a čak osam je puta ostao izvan zapisnika.

Bivši napadač Dinama i miljenik zagrebačke publike ne proživljava najbolje dane u karijeri, no svejedno se našao na popisu Zlatka Dalića za kvalifikacije za Euro 2024. iako to ne zaslužuje, a i sam je svjestan toga.

Međutim, pružio mu je izbornik ruku spasa kao što je u prošlosti to već radio s Nikolom Vlašićem. Ali, dugoročno... Situacije je svjestan i Dalić.

DUGOGODIŠNJI SUIGRAČI Livaković Ademiju: Brate, ako ih ne razumiješ, vrati nam se! KAPETAN 'MODRIH' FOTO Pogledajte veličanstvene scene s Maksimira. Ademi se teškog srca oprostio od Dinama

- Žao mi je za Oršu, nije u sastavu kluba, ali ne želim ga izgubiti. Nije u formi, ali želim mu dati šansu da se pokuša vratiti - kazao je izbornik medijima i dodao 'surovu' činjenicu:

- Ako ne bude konstantno igrao u klubu, nažalost neće moći ni za reprezentaciju igrati.

POGLEDAJTE VIDEO: Okupljanje reprezentacije uoči kvalifikacija za Euro 2024.

Idi na 24sata

Komentari 159

  • Lucifer21 20.03.2023.

    Dalicu kazem ti ka Hajdukovac,nisi realan,stavi Orsica da igra od prve minute,zna igrat i sad mu to treba vise nego ikad da ga se digne,dalicu nebudi g......no

  • Divlji labud 20.03.2023.

    Pa po tome onda ne igra pola ekipe. Tko igra? Tko je u formi uopce?

  • Palmanova 20.03.2023.

    pa ovo je prosto ko pasulj.on misli vi purgeri imate Mamica,a mi tovari imamo Dalica,

Komentiraj...
Vidi sve komentare