To je to što me zanima!

Dalić obećao navijačima: Pravu Hrvatsku vidjet ćete u proljeće!

Šansa je to da popravimo dojam, da imamo sve u svojim rukama. Ako ostvarimo dvije pobjede možemo biti prvi u grupi. Sigurno da nismo bili u pravoj situaciji u početku, ali polako se dižemo u formi, rekao je Dalić
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija igrala je protiv Engleske i Jordana na Rujevici u Rijeci, a izbornik Zlatko Dalić ostao je u Istri te je sudjelovao na raspravi na međunarodnom nogometnom turniru mlađih uzrasta u Novigradu.

- Odigrali smo neriješeno s Englezima. Bila je to bolja utakmica nego što je bila sa Španjolskom, ali to nije ono pravo izdanje hrvatske reprezentacije koje očekujem i koja će biti puno bolja na proljeće u kvalifikacijama  - rekao je Dalić za HRT.

Solidnim nastupom protiv Engleza, Vatreni su barem malo isprali gorak okus od onog ružnog poraza od Španjolaca, a izbornik se nada puno boljem nastupu naših nogometaša u uzvratnom susretu protiv Furije.

- Šansa je to da popravimo dojam, da imamo sve u svojim rukama. Ako ostvarimo dvije pobjede možemo biti prvi u grupi. Sigurno da nismo bili u pravoj situaciji u početku, ali polako se dižemo u formi i tražit ćemo te dvije pobjede - kaže izbornik.

Vatrene očekuju preostale dvije utakmice protiv Engleske i Španjolske, a Dalić poziva navijače da napune Maksimir.

- Očekujem puni Maksimir protiv Španjolaca, sjajnu utakmicu, sjajnu atmosferu i našu pobjedu. Pa onda protiv Engleske. Nadam se da će svi igrači biti zdravi i pružiti pravu igru, onakvu kao što je bila na Svjetskom prvenstvu - kaže Dalić.

Hrvatska može završiti na prvom mjestu ukoliko pobijedi Španjolce i Engleze, a to bi bio sjajan uspjeh i tako bi se plasirali na Final Four...

Idi na 24sata

Komentari 39

  • mandrillost 19.10.2018.

    Pozovi Niku Kranjcara!!

  • DraženMuhvić 19.10.2018.

    Tako i stari neženja kaže: ženit ću se u subotu...

  • OpetMikiTrasi 19.10.2018.

    Smatrat ću uspjehom ako ne dobijete više od tri komada u Zagrebu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare