To je to što me zanima!

Dalić opet bojkotirao izbor Fife, evo kako je glasovao Modrić

Ako Fifa ne poštuje mene i hrvatsku reprezentaciju, neću ni ja nju. Ako mene netko poštuje, ja vraćam stostruko, ali Fifa nas stalno šikanira, pričao nam je ranije Zlatko Dalić
Vidi originalni članak

Lionel Messi (36) drugu je uzastopnu godinu odnio nagradu za najboljeg nogometaša svijeta, po izboru Fife. Argentinac nije prisustvovao ceremoniji u Londonu, baš kao i Erling Haaland (23) te Kylian Mbappe (25), koji su bili preostali finalisti za tu nagradu.

Podsjetimo, za nagradu su glasovali aktivni nogometaš, treneri, nogometni ljubitelji koji su mogli birati putem internetske stranice i odabrani novinari.

Dalić nije htio sudjelovati u izboru

Izbornik Hrvatske Zlatko Dalić ni ove godine nije htio sudjelovati u glasanju. Dalić je objasnio u ranijem intervjuu za 24sata zašto je tako odlučio.

- Ako Fifa ne poštuje mene i hrvatsku reprezentaciju, neću ni ja nju. Ako mene netko poštuje, ja vraćam stostruko, ali Fifa nas stalno šikanira. Mi ništa nismo kupili nego smo zaslužili i umjesto da Hrvatsku, tako uspješnu s 3,5 milijuna stanovnika, guraju u prvi plan, kao primjer, oni nas stavljaju na zadnje mjesto. Kakva je to poruka ostalima? Da ih mi, "mali", ne zanimamo - rekao je izbornik i prelomio...

- Da, nisam ni ove godine htio glasovati, sudjelovati u tome (izboru, op. a.).

Modrić birao Brozovića u top 3

Za razliku od Dalića, Luka Modrić je sudjelovao u izboru. Kapetan "vatrenih" na prvo je mjesto stavio Messija, a zatim Rodrija i Marcela Brozovića.

Dodajmo kako su Modrić, Rodri i Brozović ostali bez mjesta u idealnoj postavi svijeta za 2023. godinu. U veznom redu su Kevin de Bruyne, Bernardo Silva i Jude Bellingham.

Idi na 24sata

Komentari 170

  • dejo36 16.01.2024.

    Koga briga uopce za tebe i tvoje misljenje o bilo cemu? Al kladim se da ces aktivno sudjelovati u svim izbornim kampanjam ove godine ne bi li pomogao partiji da nastavi u unistavanju Hrvatske koju toliko mrzis ?

  • Doffko 16.01.2024.

    Modric se ne sica nicega,zaboravio i Maminja.......... Ujak Luke Modrica Jovo Dopud svjedocio je pred Haškim tribunalom protiv hrvatskog ratnog zlocinca generala Ante Gotovine..To su cinjenice koje su od Luke Modrica krili rodbina i roditelji, i otac Stipe, ali i mediji u Hrvatskoj, koji nisu želeli da diskreditiraju srbina

  • dajac 16.01.2024.

    FIFA,MSFIJAŠKA LEGALNA ORGANIZACIJA

Komentiraj...
Vidi sve komentare