To je to što me zanima!

Dalić 'oprao' izbornika Kanade, on se pravda: Nisam mu mogao čestitati jer je slavio pobjedu

Kad sam se okrenuo, Dalić je već u terenu i slavio je s igračima. Imao je što slaviti, pobijedio je Kanadu. Kad sam ušao u teren, rukovao sam se sa sucem, s igračima, ali njega nisam vidio, rekao je izbornik Kanade
Vidi originalni članak

 Dva puta sam doživio da mi netko nije pružio ruku, mislim da je to nekakva osnovna kultura, ali ja se time ne planiram baviti. Koliko sam vidio gospodin Herdman je sjajan trener, ima ambiciju i još je mlad…naučit će, rekao je pomalo izrevoltirani Zlatko Dalić nakon pobjede protiv Kanade (4-1) u nedjelju.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Taj trijumf nam je, ispostavilo se, uz remi protiv Belgije, donio plasman u osminu finala Svjetskog prvenstva. No, osim velike pobjede, utakmicu protiv Kanađana pamtit ćemo i po kontroverznoj izjavi izbornika Kanade Johna Herdmana koja je podignula puno bure u javnosti i naelektrizirala atmosferu uoči susreta. Riječima kako će 'sje*at Hrvatsku', samo je motivirao hrvatske reprezentativce koji su briljirali na terenu. 

No, Herdmana je taj poraz očito toliko zabolio da je pokazao izostanak osnovne kulture. Zaobišao je Dalića i nije mu čestitao na pobjedi, no sada se brani kako ga nije pronašao.

- Vidite, rukovali smo se prije utakmice. Na kraju utakmice, uobičajeno, ništa drugačije nego s belgijskim izbornikom Robertom Martinezom. Kad sam se okrenuo, Dalić je već u terenu i slavio je s igračima. Imao je što slaviti, pobijedio je Kanadu. Kad sam ušao u teren, rukovao sam se sa sucem, s igračima, ali njega nisam vidio - branio se Herdman nakon poraza od Maroka. 

Na kraju su njegove izjave o Hrvatskoj i najupečatljiviji trenutak Kanađana na ovome prvenstvu jer nakon toga svi su pričali o njima. Na sportskom planu, pak, nisu briljirali. Svoj drugi nastup na Svjetskom prvenstvu završili su s nula bodova. Sljedeće se igra za četiri godine u Kanadi, Meksiku i SAD-u, a kako će njegova reprezentacija biti jedan od domaćina turnira, ima sasvim dovoljno vremena poraditi na bontonu.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • ALLinONE!! 02.12.2022.

    Ajd šta ste napali čovjeka, to je prošlost, lik je zanimljiv

  • Corona u jeku 👹 02.12.2022.

    Mali kompleksaš laže ko i obično...😏

  • axl44 02.12.2022.

    a najjača izjava "imao je šta slaviti, pobijedio je kanadu" 🤦🤦🤦🤣🤣🤣🤣 Jbt, kao da smo, u najmanju ruku, pobijedili Francusku 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare