To je to što me zanima!

Daliću se ozlijedio ključan bek: Juranović nastradao u Old Firmu

Bivši nogometaš Hajduka i varšavske Legije standardan je član prve postave i zacementirao je poziciju desnog bočnog u reprezentaciji koju popunjava na vrhunskoj razini. Igra sezonu života
Vidi originalni članak

Nogometaši Glasgow Rangersa su nakon 120 minuta uzbudljivog nogometa srušili vječitog rivala Celtic 2-1. Velebni Old Firm ovoga puta odigrao se u polufinalu škotskog FA kupa, a uz nepovoljan rezultat, domaćina je zatekla i ozljeda hrvatskog reprezentativca Josipa Juranovića (26).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vatreni desni bočni iz igre je izašao u 67. minuti. Šepajući je napustio Hampden Park držeći se za stražnju stranu noge što daje naslutiti kako je nastradala zadnja loža. Još nije poznato kolika je težina ozljede i je li možda riječ o zamoru mišića, no izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić nikako neće biti oduševljen.

Bivši nogometaš Hajduka i varšavske Legije standardan je član prve postave i zacementirao je poziciju desnog bočnog u reprezentaciji koju popunjava na vrhunskoj razini. Igra sezonu života i u 35 nastupa za Celtic ove sezone ubilježio je pet golova i dvije asistencije čime je zakupio pažnju nekoliko premierligaša!

U Škotsku je stigao iz Legije za 3 milijuna eura gdje je prethodno došao iz Hajduka u transferu vrijednom 400 tisuća eura.

Spomenimo i kako je današnji Old Firm bio sretan za drugog reprezentativnog bočnog. Borna Barišić igrao je za pobjedničku momčad do 109. minute.

Inače, Celtic je poveo u 64. minuti preko Taylora da bi Juranović tri minute kasnije prisilno morao napustiti igru. Rangersi su smanjili u 78. minuti preko Arfielda i utakmicu odveli u produžetke.

Presudio je autogol Starfelta u 114. minuti.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Tko sere'' 17.04.2022.

    Jopa brz oporavak

  • mandalorian67 17.04.2022.

    Sjecam se kao jucer da je bilo. Kako sam imao nekog posla po Dubravi u Zagrebu i vidim ja neki decko se trudi ali ne moze na nozi 3 tehnicirati. Naravno,ostali mu se rugali. Ja meni bio ja da nisam otisao tako i uzeo malog pod svoje. Trenirao sam ga,slusao je i trudio se. Napravio je karijeru i danas mi je zahvalan do neba. Da, znam, pitate se o kome pisem, upravo o malom Juranoviću. Bravo,uspio si lima

  • babangida300 17.04.2022.

    Nadam se da će mu netko slomit nogu prije SP-a. Beskorisnijeg i smiješnijeg igrača od ovog gnoma nisam vidio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare