To je to što me zanima!

Dalmacija s Lukom, dijaspora s Raketom... Koja regija je bolja?

Poigrali smo se i sastavili pet najboljih momčadi hrvatskih regija od aktivnih igrača! Što mislite, tko bi osvojio taj turnir? Dalmacija je moćna, dijaspora možda još i bolja, Zagreb, Slavonija...
Vidi originalni članak

Toliko mala država, a toliko nogometnih (sportskih) asova i veličina! Stalno to stranci govore za Hrvatsku i uvijek je nekako slatko čuti... A čak i da tu malu Hrvatsku podijelimo na regije, neka od tih momčadi izborila bi Euro, zar ne?

Goal se odlučio poigrati i sastavio reprezentacije sačinjene od aktivnih igrača iz četiri hrvatske regije, plus petu od igrača iz dijaspore (Dalmacija, Slavonija, Zagreb, Istra i Kvarner, dijaspora). Kriterij je bio mjesto rođenja.

Dalmacija izgleda moćno s Lukom Modrićem, Darijom Srnom, Perišiće, Subašićem... Velika konkurencija bila bi im dijaspora s Ćorlukom, Lovrenom, Ivanom Rakitićem, Kovačićem, Eduardom...

Za Slavoniju bi igrali Pranjić, Olić, Mandžukić, Vida, a za Zagreb mlade zvijezde Halilović, Pjaca, Jedvaj, Brozović, Kramarić... Bilo bi ih sve zajedno zanimljivo vidjeti na djelu.

Na Goalu pogledajte kako bi te momčadi izgledale te sami procijenite koja bi momčad bila najbolja.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Lojqa 10.03.2016.

    Dovoljno sto sam vidio da je kriterij mjesto rodjenja i onda prvi igrac kojeg ugledam Duje Cop u Dalmaciji. Pa od kad su Vinkovci u Dalmaciji? Dalje nisam htio ni gledati.

  • hrci 09.03.2016.

    Dalmacija je uvijek bila najjača, nemože se tu itko mjeriti s nama, to što neznamo to iskoristiti je naš problem.

  • 09.03.2016.

    corluka pod dijasporu???? pa jbt covjrk se samo rodio u bosni odrastao isao u skolu i zivio u zagrebu. pa mozete li vi barem jedan clanak napisat da nemate velikih uocljivih gresaka???

Komentiraj...
Vidi sve komentare