To je to što me zanima!

Damir Burić više nije Šolta, a novi mu je nadimak - Neseser

Košarkašu Cedevite Luki Žoriću u hotelu Panorama je nestao neseser, slučajno ga je uzeo Hajdukov trener Damir Burić. Zbog toga ima novi nadimak, više nije Šolta
Vidi originalni članak

Luka Žorić telefonirao je u zagrebačkom hotelu Panorama kad mu je odjednom nestao neseser. Centar Cedevite odložio ga je tek nekoliko metara dalje, a on je “dobio noge”.

- Gdje je neseser - raspitivao se hrvatski košarkaški reprezentativac, no nije dobio odgovor.

Inače, u hotelu Panorama bili su smješteni i nogometaši Hajduka. Kako je hotel pokriven kamerama, nije preostalo ništa nego da se pogledaju videozapisi. Nakon nekoliko minuta gledanja, po neseser došao je i uzeo ga pod ruku ni manje ni više nego - trener Hajduka, Damir Burić Šolta.

Ovosezonski strateg na klupi “bilih” vjerojatno je mislio da je torbicu sa stvarima za osobnu higijenu zaboravio netko od njegovih igrača, fizioterapeuta ili članova stručnog stožera.

Na kraju dana, možda i Burić ima vrlo sličan neseser kao hrvatski reprezentativac. Kako je riječ o vrlo uzoritim sportašima, problem je vrlo brzo riješen i Luka Žorić ponovno je postao vlasnik vlastitog nesesera, a trener Hajduka dobio novi nadimak. Više nije Šolta, nego Damir Burić - Neseser. 

Idi na 24sata

Komentari 96

  • mestar 06.12.2015.

    Pa to je normalno da netko uzme i pita ili ostavi kod portira, obavezno trazit pismenu potvrdu, jer mozda ce ti trebat.Neznam sto je gori osjecaj, kad netko nesto, izgubi ili kad nesto tako slucano nade.

  • Fiumens-Ri 06.12.2015.

    Najnovije vijesti iz Splita:::::Navijanje za nogometni klub Hajduk, potvrdili su danas iz Svjetske zdravstvene organizacije, i službeno je priznato kao jedan od najtežih oblika depresije. Dobra je to vijest za sve navijače Hajduka, a odluku WHO-a pozdravili su i iz samog kluba iz kojeg su najavili kako će već od sljedećeg vikenda uz ulaznice dijeliti i paketiće Normabela. Kako saznajemo, već od danas liječnici opće prakse odobravat će ispričnice za školu i posao svim navijačima i simpatizerima kluba. – Molio bih pet dana bolovanja, gledao sam Hajduka – prvi je svoju bolest priznao Ante Šolić iz Solina kojem je liječnik odobrio i dodatnih osam dana bolovanja jer je utakmicu gledao uz komentar Ivice Blažička. – Čudi me da je nesretnik uopće živ, u ordinaciju su ga unijeli prijatelji, bio je klinički mrtav i nesposoban za doživljavanje bilo kakvih emocija osim razočaranja. Odmah sam mu propisao terapiju šest vrsta antidepresiva i gledanja Dinamovih utakmica u Europi dvaput tjedno. Nadam se da će se oporaviti iako je Blažičkov urlik kad je Soudani zabio gol probudio dva lava u Serengetiju i sigurno ga pacijent neće tako skoro izbiti iz glave – izjavio je za Sprdex dr. Siniša Begović koji očekuje pravu navalu teških slučajeva navijanja za Hajduk ovog vikenda. Važno je napomenuti i kako su iz Udruge hrvatskih liječnika poručili da ispričnice neće davati navijačima Hajduka koji smatraju da klub nije na pravom putu i da bi mu bolje bilo da “ima svog Mamića” jer je to ipak sasvim druga vrsta psihičke bolesti za koju, nažalost, zapadna medicina nema rješenje.

  • ime korisnika 06.12.2015.

    To je u Njemackoj normalno,

Komentiraj...
Vidi sve komentare