To je to što me zanima!

Dan hrvatskih stopera: Lovren i Vida strijelci za svoje klubove

STOPERI GOLGETERI Poslije Jedvaja, u listu strijelaca upisali su se također i Vida i Lovren. Doista raritetan dan u europskom nogometu, ne događa se to često...
Vidi originalni članak

Domagoj Vida zabio je drugi gol sezone u ukrajinskom prvenstvu. Ovog puta  strijelac je bio u utakmici 13. kola u kojoj je Dinamo s 4:1 dobio Karpaty.

Hrvatski je branič zabio u 28. minuti nakon ubacivanja iz kuta Tsygankova za 2:0. Prethodno je za 1:0 pogodio Biesiedin. Za Kijevljane su još pogađali Morozjuk u 81 i i Orihovskij u 84. minuti. Počasni gol za goste zabio je Zavijskij.

Ljepotica u Londonu, Lovren obilježio utakmicu

Liverpool je nastavio s odličnim igrama u Premier ligi, u 10. kolu slavili su kod Crystal Palacea 4:2.

Redsi su poveli u 16. minuti golom Cana kojeg je lijepo pronašao Moreno. No, nisu se dugo gosti veselili. Samo dvije minute kasnije Dejan Lovren je napravio veliku grešku u čišćenju, što je iskoristio James McArthur i vratio stvari na početak.

Ipak, tri minute kasnije Lovren je ispravio svoju grešku. Coutinho je ubacio iz kornera, a hrvatski branič glavom zabio za novo vodstvo Liverpoola. Lovrenu je to drugi gol sezone. Međutim, u 33. minuti novo izjenačenje domaćina, a strijelac je ponovno bio McArthur, ovog puta nakon ubačaja Zahe.

Coutinho je u 37. minuti imao veliku priliku za novo vodstvo redsa, no vratar domaćina je uspio njegov udarac skrenuti u vratnicu.

U 44. minuti ništa nije moglo spasiti domaćine. Brazilac je još jednom ubacio iz kornera, a ovog puta najviši je bio Matip koji je glavom pogodio za 3:2.

Odmah na početku nastavka Benteke je imao priliku s pet metara zabiti bivšoj momčadi, ali Karius je zaustavio njegov pokušaj.

U 54. minuti na drugoj je strani probao Sane, ali nije bio precizan. Benteke je opet bio opasan u 58. minuti, no Karius je još jednom siguran. Mirniju završnicu redsima osigurao je Firmino golom u 72. minuti i to nakon što mu je sjajnu loptu u prostor dao Henderson.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • LovroZG 30.10.2016.

    a Jedvaja ste zaboravili?

  • hrv_991 30.10.2016.

    Tin Jedvaj zabio Wolfsburgu za pobjedu!

  • It's kišing 30.10.2016.

    Danas ce i Mitrovic zabit Lokomotivi...tako da se kompletiraju svi stoperi pogotkom

Komentiraj...
Vidi sve komentare