Obavijesti

Sport

Komentari 37

Dan hrvatskih stopera: Lovren i Vida strijelci za svoje klubove

Dan hrvatskih stopera: Lovren i Vida strijelci za svoje klubove
1

STOPERI GOLGETERI Poslije Jedvaja, u listu strijelaca upisali su se također i Vida i Lovren. Doista raritetan dan u europskom nogometu, ne događa se to često...

VIDEO

Domagoj Vida zabio je drugi gol sezone u ukrajinskom prvenstvu. Ovog puta  strijelac je bio u utakmici 13. kola u kojoj je Dinamo s 4:1 dobio Karpaty.

Hrvatski je branič zabio u 28. minuti nakon ubacivanja iz kuta Tsygankova za 2:0. Prethodno je za 1:0 pogodio Biesiedin. Za Kijevljane su još pogađali Morozjuk u 81 i i Orihovskij u 84. minuti. Počasni gol za goste zabio je Zavijskij.

Ljepotica u Londonu, Lovren obilježio utakmicu

Liverpool je nastavio s odličnim igrama u Premier ligi, u 10. kolu slavili su kod Crystal Palacea 4:2.

Redsi su poveli u 16. minuti golom Cana kojeg je lijepo pronašao Moreno. No, nisu se dugo gosti veselili. Samo dvije minute kasnije Dejan Lovren je napravio veliku grešku u čišćenju, što je iskoristio James McArthur i vratio stvari na početak.

Ipak, tri minute kasnije Lovren je ispravio svoju grešku. Coutinho je ubacio iz kornera, a hrvatski branič glavom zabio za novo vodstvo Liverpoola. Lovrenu je to drugi gol sezone. Međutim, u 33. minuti novo izjenačenje domaćina, a strijelac je ponovno bio McArthur, ovog puta nakon ubačaja Zahe.

Coutinho je u 37. minuti imao veliku priliku za novo vodstvo redsa, no vratar domaćina je uspio njegov udarac skrenuti u vratnicu.

U 44. minuti ništa nije moglo spasiti domaćine. Brazilac je još jednom ubacio iz kornera, a ovog puta najviši je bio Matip koji je glavom pogodio za 3:2.

Odmah na početku nastavka Benteke je imao priliku s pet metara zabiti bivšoj momčadi, ali Karius je zaustavio njegov pokušaj.

U 54. minuti na drugoj je strani probao Sane, ali nije bio precizan. Benteke je opet bio opasan u 58. minuti, no Karius je još jednom siguran. Mirniju završnicu redsima osigurao je Firmino golom u 72. minuti i to nakon što mu je sjajnu loptu u prostor dao Henderson.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...