To je to što me zanima!

Dan odluke: Osijek strepi, Istra 1961 s bodom sigurno ostaje...

Puljani gostuju kod Zagreba, a Osijek u Gradskom vrtu dočekuje S. Belupo. Zanimljiva je borba za ostanak, ali dramatično bi moglo biti i u borbi za 4. mjesto
Vidi originalni članak

Istra 1961 ove sezone u HNL-u ima rekordnih 14 remija. Ako danas remizira i 15. put, izborit će osmo mjesto i ostanak u ligi. Puljanima je bod dovoljan zbog boljeg međusobnog omjera s Osijekom.

- Da nije bilo ozljeda, puno nesreće, davno bismo pjevali - kaže nam Igor Pamić, koji je još prije nekoliko tjedana poručio kako Istra ostaje u ligi.

- Ako smo uzeli bod protiv Dinama, onda možemo i protiv Zagreba - uvjeren je Pamić.

Sve se današnje utakmice igraju od 19 sati, uz Zagreb i Istru, igraju Osijek i Slaven Belupo te na Stanovima Zadar - Lokomotiva. Zanimljiva je borba za ostanak, ali dramatično bi moglo biti i u borbi za 4. mjesto, posljednje koje vodi u Europsku ligu. Osijek strepi, ako izgubi, a Zadar dobije Lokomotivu, ispast će iz lige.

- Evo, u očekivanju smo Godota - javio se nakon treninga strateg Osječana Ivo Šušak.

- Očekujemo 7000 navijača, vjerujemo u pobjedu i izravan ostanak u ligi. Ako budemo morali u doigravanje, i za to smo spremni, igrači ne pomišljaju na odmor - kaže Šušak.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Matek podravec u Irskoj 30.05.2015.

    Slaven je došao u Osijek bez 8 prvotimaca i Čačić je rekao kako oni idu u Osijek, tako da bude revijalna utakmica. Njemu zadnja na klupi, aoni da puštaju osijeku, pazite kaj sam rekel..

  • MrMojoRisin 30.05.2015.

    Ajmo Istra!!

  • Konj S Hvataljkama 30.05.2015.

    volio bi da osijek ispadne da se klub 'resetira',stvari poslože na mjesto,da se okrenu mladima i još poboljšaju omladinsku školu a ne da dovode stare,propale i okorjele 'igrače' u pola ili bez cijene da 'pomažu' klubu. Ali više od svega bi volio da ispadne zbog one hrpe starih torcidaša i boysa koji sad imaju plavo-bijele šalove i nazivaju se kohorta.smješna grupa ljudi,veliki fajteri,internet huligani.hah

Komentiraj...
Vidi sve komentare