To je to što me zanima!

Dan prije utakmice već se znao rezultat u Varaždinu!

Hrvatske kladionice kažu da nisu oštećene zbog "sumnjivog" rezultata utakmice Varteksa i Zadra (5-2) u prošlom kolu Hrvatske nogometne lige
Vidi originalni članak

U završnicama prvenstva, zbog neopterećenosti rezultatom, očekuju se golijade i u ponudi ostaje samo osnovni par, nema zbroja golova, hendikepa, pojasnio je voditelj “bookmakera” PSK Niko Širić. Dan uoči utakmice Varteksa i Zadra počele su kružiti sms poruke u kojima se tvrdi da će utakmica završiti 5-2! Jedna takva poruka stigla je i u redakciju 24sata.
- Ma, Bože sačuvaj. Nemam pojma, majke mi. Prvi glas - komentar je Rene Sinovčića, vanjskog suradnika Zadra, na ovu priču. Trener golmana u zadarskom prvoligašu Tomislav Rogić je dodao:
- Rezultat nam u zadnja tri, četiri kola nije primaran...
Na jednom forumu se tvrdi da je igrač Osijeka Goran Todorčev rezultat znao već u subotu u 11 ujutro. U Makedoniji i Srbiji  kladionice su gotovo bankrotirale zbog isplata na točan  rezultat i na zbroj golova “iznad šest”.
Hrvatski “bookmakeri”, čini se, ipak su malo pametniji i nisu u ponude svojih kladionica uvrstili “varaždinsko iznenađenje”.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • EL Senator 14.05.2008.

    e moj Schulz ,mozes se kladit na vise od 6 golova a kofivijent je je veci od 20. samo da znas

  • gremljin 13.05.2008.

    neka naša dobra krim-policija ode u stanley bet kladionicu i neka pogledaju uplate na TOČAN REZULTAT 5-2 tečaj je bio 55,00 kad se vidi koliko je uplata napravljeno na taj događaj i kad shvate da je astronomski visoka cifra i kad shvate da je još u četvrtak taj par izbačen iz svih stranih kladionica SAMO SA OVE STRANE DRINE nije , možda netko krene i potraži odgovorne za ovakvu javnu sramotu. čudi me da se svi čude i prave englezi, imam dojam da nikom nije stalo više do pravde i poštenja u ovoj državi. molim lijepo da se dotični klubovi izbace u najniži stupanj natjecanja te da se vodeći ljudi u oba kluba adekvatno sankcioniraju. sad zaista više nikog ne zanima ta šugava liga pa se nadam da barem pravosuđe želi pokazat nekakvo zanimanje. ovo ti je dragi ivo prilika da pokažeš bori li ti se država protiv kriminala ili ne. no?

  • Barney 13.05.2008.

    sve je moguce...ko ce ih znati....bio sam na tekmi i Zadar nije bas stvarao previse sansi...Varteks je gotovo svaki napad bio opasan po gol...Zadar je svoj prvi gol zabioi iz jedne polukontre..lijepi gol...nije mi izgledalo kao namjestaljka...a drugi gol...da objasnim....Besek je ipucao sve tri zamjene....igrac Zadra je srusio maloga Brezovca i nezgodno pao njega...Brezoveci je do onda pretrcao sigurno oko 9 km....i bio najbolji igrac u redovima Varteksa....igra slicnu ulogu kao Vukojevic u Dinamu i Zadar upravo zbog njega nije bas bio preopasan....medjutim mali se ozlijedio i Varteks je od 83 minute prisilno igrao sa igracem manje...Zadar se sa igracem vise malo vise mogao pribliziti Varteksovom sesnaestercu i u jednoj lijepoj solo akciji igrac Zadra je prosao igraca i zaobisao golmana i zabio jedan prelijepi gol koji je zasluzio pljesak cijele tribine....ako je to sve bila namjestaljka onda im svaka cast...osobno vjerujem da Zadar ne bi zabio drugi gol da se Brezovec nije povrijedio

Komentiraj...
Vidi sve komentare