To je to što me zanima!

Danas je prilika da na treningu vidite brončane sa SP-a i OI-a

Hrvatska rukometna reprezentacija danas će u 18 sati u Kutiji šibica imati otvoreni trening za javnost. Reprezentacija se priprema za kvalifikacijske utakmice za EP
Vidi originalni članak

Hrvatska rukometna reprezentacija priprema se za dvije kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo. Protivnik je Mađarska. Prva utakmica je 4. u Veszpremu, a uzvrat 6. travnja u Areni Zagreb. A prvu priliku da na djelu vidite najbolje hrvatske rukometaše imate već danas na otvorenom treningu u 18 sati u Kutiji šibica.

Navijači se s Lackovićem, Vorijem, Duvnjakom i ekipom mogu fotografirati, a Hrvatski rukometni savez sve ovo čini kako bi navijači u što većem broju došli podržati reprezentaciju na teškoj utakmici s jakim Mađarima.

Bit će to prvi put da će rukometna reprezentacija igrati u Areni Zagreb nakon finalne utakmice na Svjetskom prvenstvu 2009. godine. Pravi razlog da navijači napune Arenu i na djelu vide Golužinu momčad.

- Jedva čekamo povratak u Arenu. Baš me zanima što će nam Zagrepčani pripremiti - rekao je kapetan Zagreba i u odsustvu ozlijeđenog Čupića prvo desno krilo reprezentacije Zlatko Horvat.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • WOMANIZER 01.04.2013.

    i kak je prošlo?

  • fosna 01.04.2013.

    ima li netko informaciju oće li htv prenosit obje utakmice?

  • Skrill 01.04.2013.

    SRETNO!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare