To je to što me zanima!

'Danas još samo razbijam automobile kada stignem'

Aleksandr Dolgopolov, nesuđeni kompjuterski programer, izbacio je Franka Škugora u osmini finala umaškog turnira, a hobi su mu i automobili
Vidi originalni članak

Radio sam na razvoju internetskih igara. Malo sam se bavio programiranjem. Ali sada više nemam vremena za to. Jedino što mi je još ostao je tenis, ali i auto i utrke, rekao je Aleksandr Dolgopolov, 42. tenisač svijeta, nakon što je 7-6 (1), 6-3 pobijedio Franka Škugora u osmini finala 21. Izdanja Croatia Opena.
Zanimljivi Ukrajinac je dosta sličan argentinskom tenisaču Davidu Nalbandianu, bivšem pobjedniku Masters Cupa.
- Istina, jako volim utrke. Jednom sam razbio auto i bilo je dosta gadno. No volim utrke i nastavit ću ih voziti i dalje - rekao je tenisač koji je ove godine napredovao gotovo 100 mjesta na ATP listi.
U tenis, koji u Ukrajini baš i nije popularan, uveo ga je njegov otac Oleksander.
- Bio je i trener Andreju Medvedevu do njegove 21. godine. Napravio je velikog tenisača od njega, valjda će i od mene, ha, ha. Danas mi doduše više nije trener, ali daje jako važne savjete - rekao je 21-godišnjak koji je već ispunio plan za ovu godinu.
- Uoči proljeća, dok sam bio 131. na svijetu, nisam niti mogao sanjati da ću tako brzo ući među 50 najboljih na svijetu. Cilj je ostati ovdje gdje jesam. Sljedeće godine možda poželim ući i među 20 najboljih - zaključio je simpatični Dolgopolov koji je poželio otići na off-road negdje u Istru.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Tukac 29.07.2010.

    Dolgopolov ce u roku od godinu dana biti među prvih 15 na svijetu. Najbolji mladi igrac u zadnjih par godina

  • user_44170 29.07.2010.

    sori e

  • schweppes2 29.07.2010.

    cH- ništa ne ispada

Komentiraj...
Vidi sve komentare