To je to što me zanima!

Eriksen smiruje danski kaos: Fali taj potpis, mi smo spremni

Danski nogomet u velikom je rasulu. Zbog svađe igrača i Saveza, njihovu reprezentaciju na Ligi nacija predstavljat će Youtuberi, futsal igrači te petoligaši...
Vidi originalni članak

Veliki kaos vlada u Danskom nogometu. Zbog sukoba igrača sa Savezom došlo je do ogromnih problema oko toga tko će predstavljati njihovu reprezentaciju u predstojećim utakmicama. 

Prije nekoliko dana je nogometni savez Danske poslao, iz očaja, pismo svim prvoligašima u kojem pozivaju da se u ponedjeljak do 15 sati jave svi koji žele igrati za reprezentaciju.

- Nadam se da mnogi danski nogometaši žele pomoći svojoj reprezentaciji u ovoj situaciji kada je bitno da izbjegnemo kaznu Uefe koju možemo dobiti ako na dogovorene utakmice ne pošaljemo nacionalnu momčad - objasnio je u 'oglasu' direktor Saveza Kim Hallberg.

NEMA TKO IGRATI Danska reprezentacija u rasulu: Igrače sakupljaju preko oglasa

I izgleda kako su napokon okupili igrače koji će nastupati za reprezentaciju u prijateljskom ogledu protiv Slovačke te u utakmicama Lige nacija protiv Walesa i Irske

Tako će, umjesto velikih zvijezda poput Eriksena, Schmeichela, Kjaera i društva, Dansku predstavljati freestyleri i street soccer zvijezde YouTubea, nogometaši koji igraju u Petoj danskoj nogometnoj ligi te igrači futsal klubova. no došlo je do preokreta.

Naime, danski reprezentativci su doputovali u domovinu i spremni su odigrati dvije iduće utakmice, odmah se uputiti prema Slovačkoj, ali prije toga od Saveza traže da pokaže znak dobre volje i obnovi ugovor koji je imao s reprezentativcima tijekom SP-a u Rusiji. Potvrdio je to i Christian Eriksen.

- Moramo sada riješiti ovaj sukob, a ne da se samo još dublje ukopavamo. Rado ćemo ponovno pružiti ruku pomirenja, iako je Savez naš prvi pokušaj odbacio. Obnovimo stari dogovor na mjesec dana. Odigrat ćemo reprezentativne utakmice ovog tjedna, a nakon dvije utakmice ćemo imati vremena pregovarati o svemu. Nema smisla da ne prihvate našu ponudu jer je riječ o dogovoru koji je vrijedio godinama, što im znači još mjesec dana?! Potpišite papire i odmah sjedamo u avion i idemo igrati. Spremni smo - poručio je Eriksen pa dodao:

- Mogli smo biti kod kuće, u klubovima koji nam daju plaće, doma pokraj svojih žena i djece. Nismo ovdje zbog novca. Ovdje smo jer volimo igrati za Dansku - ponosni smo jer igramo za milijune navijača, za djecu, za čitav danski nogomet. Možemo zajedno spasiti obraz danskog nogometa.

VIDI OVO: 9 zanimljivosti o Zlatku Daliću.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • st.hrvatska 04.09.2018.

    HNS ili Dinamo su jedine dvi, naravno dolazi Osijek i Rijeka, sustava koji funkcioniraju u lijepoj našoj. Zašto to uništavat i tražiti dlaku u jajetu? Nema tu ko šta reć!

  • đuro kojotovski 04.09.2018.

    evo ziherice na kladionici ako ostane ovako.. :D

  • 04.09.2018.

    evo kad već naš Markiša neće da napravi članak o tome čisto da znate da se Barca "prodala" i da će protiv Girone igrat u Miamiju

Komentiraj...
Vidi sve komentare