To je to što me zanima!

Danci u problemima: Igrači neće iz hotela da budu bliže toaletu

Prije utakmice protiv Hrvatske, dansku rukometnu reprezentaciju napala je crijevna viroza. Sve je izglednije da Mikkel Hansen neće igrati protiv 'kauboja', a Danci se žele što manje potrošiti prije četvrtfinala
Vidi originalni članak

Simona i Mathiasa viroza je pogodila blaže, dok su Mikkel i Johan (obojica Hansen) baš loše. Primjerice, Hansenu je stanje takvo da smo sretni što je opet počeo govoriti. Jasno, daleko je od makar približno optimalnog stanja i ne može probavljati hranu, rekao je danski izbornik Nikolaj Jacobsen o stanju svoje momčadi prije utakmice s Hrvatskom.

IDEMO, 'KAUBOJI'! Danski izbornik: Pobjeda protiv Hrvatske pod svaku cijenu? Ne!

Danci su već prije osigurali prolazak u četvrtfinale pa im ovaj susret nema rezultatski značaj, a 'kaubojima' znači puno. Ako Katar pobijedi Argentinu i Hrvatska Dansku, naši će rukometaši ipak izboriti mogućnost borbe za medalje. A kako stvari stoje, Dancima će bitnije biti naći dobro mjesto s mogućnošću odlaska na zahod nego li napakostiti Hrvatskoj.

POGLEDAJTE VIDEO: Červar prije Danske

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nažalost, kada nešto ovako uđe u momčad, jako brzo se širi. Užasno je iritantno i jako nas smeta. Trudimo se čuvati koliko je moguće i ne družiti se međusobno, ali nemamo više dovoljno soba kako bi se svaki član reprezentacije izolirao - rekao je njihov izbornik i progovorio o tome tko će igrati protiv Hrvatske:

KAKO DO ČETVRTFINALA Nikada ne otpisujte Hrvate! Već su jednom napravili čudo, a tek Goran, 'vatreni', 'kraljice šoka'

- Morat ću s onima koji imaju mogu igrati. One koji barem malo vise ostavit ću da si povrate snagu kako bi bili u što boljem stanju za četvrtfinale.

Teško je za vjerovati da bi Danci baš ovako 'pilili naopako', a bit će to zasigurno prilika za naše 'kauboje'. Naravno, ako Katar odradi svoje. A sad ništa drugo ne preostaje nego od 18 navijati za spomenute Katarane, a nadamo se nakon toga i za prolaz Hrvatske u četvrtfinale SP-a!

 

Idi na 24sata

Komentari 88

  • Moriento Fernandes 25.01.2021.

    Danska "rjetkica" je nas adut veceras

  • stefek43 25.01.2021.

    Ljudi, protiv takvu Hrvatsku ne trebaju Danci nikakvog Hanzena.....i tako ce pobijediti Danska a Argentina ce isto izgubiti od Katara...nazalost

  • crowal 25.01.2021.

    Samo se nadajmo, posr..at će nas Danci

Komentiraj...
Vidi sve komentare