To je to što me zanima!

Dani Alves ipak nije silovatelj? 'Snimke videonadzora poriču žrtvinu verziju priče o incidentu'

Prema odvjetniku Danija Alvesa, žrtvine su izjave "nedosljedne jer su netočne" i mogu biti posljedica "izmišljene priče". Obrana tvrdi da snimke s video nadzora "radikalno poriču" žrtvinu verziju priče
Vidi originalni članak

Dani Alves (39) i njegovi odvjetnici uložili su žalbu na 24 stranice na pritvor bez jamčevine, u kojem se nogometaš nalazi od početka slučaja, a dio nje sad je izašao u javnost.

Najtrofejniji nogometaš u povijesti, podsjetimo, uhićen je 20. siječnja zbog optužbi za seksualno napastovanje djevojke u noćnom klubu u Barceloni u noći na 30. prosinca.

Brazilčevi odvjetnici u žalbi preispituju žrtvine tvrdnje da je ona na silu odvedena u WC noćnog kluba jer se na snimkama video nadzora navodno vidi kako djevojka ulazi u prostoriju nakon nogometaša bez da ju je Dani Alves pustio unutra ili joj otvorio vrata, piše El Periodico.

Prema odvjetniku Cristobalu Martellu, žrtvine su izjave "nedosljedne jer su netočne" i mogu biti posljedica "izmišljene priče". Obrana tvrdi da snimke s video nadzora "radikalno poriču" žrtvinu verziju priče i ne prikazuju mladu ženu u okruženju "terora, straha ili dominacije" stoga u pitanje dovodi žrtvinu verziju priče, pa čak i da je bilo seksualnog napastovanja.

SANDRO ROSELL Bivši predsjednik Barcelone o životu u zatvoru: Saznao sam za što ti trebaju vazelin i kondomi U VERONI Petoricu nogometaša u Italiji osudili na šest godina zatvora zbog silovanja djevojke (20)

Podsjetimo, u medijskom istupu za brazilske medije žrtvina odvjetnica kazala je da nogometaš za vrijeme silovanja nije koristio kondom zbog čega je mlada djevojka morala uzeti lijekove za prevenciju spolno prenosivih bolesti.


 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Anonimuss 02.02.2023.

    Nagodiše se.

  • 01.02.2023.

    Sada joj oduzet svu imovinu i zatvorit ju na jedno dvije tri godine zbog nanošenja teških posljedica pa da višše ne kokodaču i ne lažu jer ovo je postalo previše od tih kurabi!

  • bedak11 01.02.2023.

    Šok i nevjerica. Kamera je ženomrzac

Komentiraj...
Vidi sve komentare