To je to što me zanima!

Daniel Agger završio karijeru: Tužan sam, ali došlo je vrijeme

U karijeri je igrao za samo dva kluba - Brondby i Liverpool. Ljubav prema Liverpoolu iskazao je istetoviravši YNWA na prste desne ruke, a na Anfieldu je proveo 8 godina
Vidi originalni članak

Danski nogometaš Daniel Agger iznenada je u 32. godini života završio karijeru. Danskom stoperu istekao je ugovor s Brondbyjem, a nezadovoljan ambicijama vodstva kluba odlučio je ne produžiti isti.

- Zahvalio bih svima na potpori. Bilo je to sjajno iskustvo. Tužan sam, ali sada je pravo vrijeme da prestanem. Ponosan sam na svoju karijeru - napisao je Agger na Twitteru.

Agger je u karijeri igrao samo za dva kluba - Brondby i Liverpool. Navijačima Liverpoola prirastao je srcu kao veliki navijač 'redsa', koji je uvijek bio požrtvovan na terenu i davao svoj maksimum. Krasila ga je solidna tehnika za stopera. Ljubav prema Liverpoolu iskazao je istetoviravši YNWA na prste desne ruke, a na Anfieldu je proveo 8 godina (2006.-2014.) upisavši 232 nastupa uz 14 golova i 9 asistencija.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • filip144 10.06.2016.

    klaun

  • strmi007 09.06.2016.

    Legenda

  • Scouser 09.06.2016.

    Izjavio je da postoje samo dva kluba za koje bi igrao, a to su Liverpool i Brondby. I ozljeđen si bolji od pola današnjih stopera. YNWA.

Komentiraj...
Vidi sve komentare