To je to što me zanima!

Daniel Olmić slavi uz Grdovića: "A za ljubav ja dao bi sve..."

Za vrijeme vožnje najskuplji igrač Dinama Dani Olmo objavio je nekoliko snimki slavlja iz autobusa na svojoj Instagram priči, a na njoj upravo on, Španjolac, na hrvatskom pjeva pjesmu Mladena Grdovića
Vidi originalni članak

Dinamo je pobjedom kod Slaven Belupa 1-0 šest kola prije kola i matematički osigurao titulu, a fešta je onda mogla početi. I dok su dinamovci uz navijačke pjesme slavili u svlačionici, najveći entuzijasti u momčadi pjesmu su nastavili i za vrijeme povratka klupskim autobusom.

VIDEO: PJEVA I BJELICA Dinamovci slave titulu prvaka: 'Naprijed plavi, pjesma se ori!'

Za vrijeme vožnje najskuplji igrač Dinama Dani Olmo objavio je nekoliko snimki slavlja iz autobusa na svojoj Instagram priči, a na njoj upravo on, Španjolac, na hrvatskom pjeva pjesmu Mladena Grdovića 'Za ljubav ja dao bih sve'.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pridružio mu se i Lovro Majer, a neki suigrači bili su vidno raspoloženi samo za - spavanje.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 69

  • bbbdado 20.04.2019.

    Čestitke Dinamu

  • zenzo 20.04.2019.

    Dinamo je osnovala komunistička partija '45 s ciljem da se unište dva zagrebačka kluba koji su bili hrvatski orjentirani, Građanski i Concordia, hrvatski grb pored petokrake je dodan da se zamažu oči javnosti.

  • MaBla 20.04.2019.

    Steta da nece za nas igrat. Decko bude vrhunski igrac. Prerasel je nasu ligu definitivno. Nadam se da nasi klubovi budu stvorili jos takvih igraca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare