To je to što me zanima!

Daniil Kvjat izašao neozlijeđen nakon teške nesreće u Japanu

Ruski vozač Formule 1 Daniil Kvjat iz Red Bulla imao je ozbiljan sudar u kvalifikacijama za Veliku nagradu Japana, ali nije ozlijeđen. Rosberg je osvojio 'pole'
Vidi originalni članak

Nico Rosberg u Mercedesu bio je najbrži na subotnjim kvalifikacijama za startne pozicije za Veliku nagradu Japana koja se sutra vozi u Suzuki. U prvom startnom redu uz njega bit će vodeći čovjek Svjetskog prvenstva, momčadski kolega Lewis Hamilton .

- Jako sam sretan, sjajan je bio dan i veliki povratak za momčad. Fantastično je vratiti se uobičajenim nastupima nakon Singapura - rekao je Rosberg koji je dobio Hamiltona u kvalifikacijama tek drugi put u 13 ovogodišnjih utrka.

No borba za startne pozicije pala je u drugi plan nakon incidenta u kojem je sudjelovao Rus Daniil Kvjat . Vozač Red Bulla kotačem je zahvatio travu nakon jednog zavoja te se potom okrenuo i pri velikoj brzini udario bolidom u ogradu. Na sreću, izvukao se bez težih posljedica po zdravlje.

- Nije bilo jako ugodno, ali u redu sam. Razočarao sam se - rekao je Kvjat nakon sudara zbog kojeg je podignuta crvena zastava i prekinute kvalifikacije nešto više od pola minute prije kraja.

Početak utrke zakazan je za nedjelju u 7 sati po srednjoeuropskom vremenu.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Igor Petak 26.09.2015.

    Mogla bi sutra utrka biti vrlo zanimljiva posebno ako bude izlazio sigurnosni automobil.

  • kako da ne 26.09.2015.

    i nije toliko stravično

  • Mishokovach 26.09.2015.

    pa nije toliko teško izlijetanje da bi se ozlijedio, udario u gume sa stražnjim kotačem, pa potom sa prednjim te ga je zavrtilo, prednji dio gdje su noge i gdje je vozać je praktički neoštećen te može podnijeti mnogo jače sudare od ovoga

Komentiraj...
Vidi sve komentare