To je to što me zanima!

Danijel Subašić: Zadar je moj klub, ali mi neće zabiti

Nisam nervozan što u nedjelju branim protiv 'svojih’. U Zadru sam imao puno više posla, na Poljudu mi upute tri udarca na go, kaže Subašić
Vidi originalni članak

Danijel Subašić sutra navečer prvi će put braniti u Hajdukovu dresu protiv svojih Zadrana. Usprkos emocijama koje ga vežu za matični klub, prvi golman 'bijelih’ najavljuje visoku pobjedu:
- Zadar mi je dao sve i uvijek će biti moj klub, ali ja sam profesionalac i želim pobjedu Hajduka. Neka bude 3-0 za nas - poželio je Subašić.
A na Poljudu je ovog ljeta stvorena prava mala zadarska kolonija. Osim Danijela Subašića tu su još Jurica i Marijan Buljat:
- Da, ima nas, nadam se da će nam se na zimu priključiti i Tomasov, ja sam čuo da stiže u prosincu - rekao je Subašić te otkrio ambicije u Hajdukovu dresu:
- Cilj je osvojiti neki trofej. Ali moramo ići polako, iz utakmice u utakmicu i ne razmišljati o Dinamu. Posebno je važno pobjeđivati u malim utakmicama, kao što su ove prve dvije sa Zadrom i Varteksom. Reprezentacija? Moram se prije nametnuti obranama u Hajduku - zaključio je Subašić.
A protiv Zadrana mogao bi zaigrati i Josip Skoko za kojeg je potvrđeno da ima pravo nastupa.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • torcida_4ever 26.07.2008.

    ja sada nisam nista protiv dinama rekao samo kazem da je subasic odlican golman sto je istina,to sam tvrdio i dok je igrao u zadru!!

  • nogometas05 25.07.2008.

    A ti torcidas si zbilja neki bolesnik koji bi si trebao kupiti zivot umjesto sto spavas po netu i seres po svemu Dinamovom a sve u Hajduku koji 3 sezone nije nista osvojio dizes u nebesa!!!

  • torcida_4ever 25.07.2008.

    subasic je odlican golman!! bolji od svih ostalih u hnl-u zajedno!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare