To je to što me zanima!

Danko Končar spašava Istru 1961: Klubu odblokiran račun!

Kako piše Glas Istre hrvatski poduzetnik Danko Končar pomogao je financijskom injekcijom da se Istri 1961 odblokira račun i samim time omogući dobivanje licencije za iduću sezonu...
Vidi originalni članak

Čini se da je Istra 1961 izbjegla najcrnji scenarij, izbacivanje u Treću HNL, a s obzirom na dugove i stečajni postupak na kraju i likvidaciju. 

Prema pisanju Glasa Istre Danko Končar pomogao je klubu financijskom injekcijom da se odblokira račun i omogući dobivanje licence za iduću sezonu. Klupska i gradska uprava tako su u zadnji trenutak pronašli rješenje za spas pulskog prvoligaša i klub bi uskoro mogao stati na zdrave financijske temelje.

'Ovom injekcijom doznajemo kako će dio dugovanja biti isplaćen i igračima, kojima se ovim događajima sigurno vraća optimizam uoči posljednjeg kola protiv Rudeša u petak i odlučujućih utakmica za ostanak u Prvoj HNL', piše Glas Istre.

Kolo prije kraja Istra pretposljednja, ima 26 bodova, kao i posljednja Cibalija. Iz Prve HNL direktno ispada posljednja momčad na tablici, a devetoplasirani odlazi u kvalifikacije s drugim klubom Druge HNL.

U posljednjem 36. kolu Prve HNL Istra će u Puli ugostiti Rudeš, dok Cibalia gostuje kod Lokomotive.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • erikudovicic 16.05.2018.

    Bitno da je sve dobro zavrsilo! Ajmo istra!

  • MarioRosso 16.05.2018.

    Hvala ti Danko! sad decki napokon mogu u miru igrati

  • MarioRosso 16.05.2018.

    Bilo je i vrijeme!

Komentiraj...
Vidi sve komentare