To je to što me zanima!

Danko Radić: Isplatilo nam se čekati trenera kakav je Repeša

Iako HKS loše radi, dva trenera koja vrijede 600.000-700.000 eura mi smo imali na raspolaganju besplatno, sarkastičan je predsjednik Hrvatskog košarkaškog saveza
Vidi originalni članak

Nikad nisam rekao da ćemo imati izbornika ili da ga nećemo imati nego da ga imamo, slavodobitno je ustvrdio predsjednik HKS-a Danko Radić nakon što je Unicaja objavila da neće produljiti ugovor s Jasminom Repešom.

Budući da, prema španjolskim pravilima, trener koji radi u njihovoj ACB ligi ne smije istodobno biti izbornik, odluka kluba iz Malage riješila je sve nedoumice o tome hoće li Jasko voditi Hrvatsku na Eurobasketu u Sloveniji u rujnu. Pripreme će početi u drugoj polovici srpnja.

- On će hitno doći u Hrvatsku te izvijestiti javnost o pripremama i kandidatima za Eurobasket - dodao je Radić.

Repeša nije uspio uvesti Unicaju u doigravanje ACB lige. Porazom u posljednjem kolu od Barcelone pao je na deveto mjesto. Zato je klub odlučio ne aktivirati klauzulu za drugu godinu ugovora s Repešom.

- Isplatilo se čekati takvog trenera. Iako o tome nisam želio govoriti, imali smo u pričuvi Nevena Spahiju. Dakle, iako HKS loše radi, dva trenera koja vrijede 600.000-700.000 eura mi smo na raspolaganju imali besplatno - sarkastično je zaključio predsjednik saveza.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • marlboro 3 23.05.2013.

    Nemate vi hrvati ni trenere ni igrace, tako da nemojte nesto preterano da se nadate !!

  • manchestercity 22.05.2013.

    Dok je god ove vucibatine od radica u hrs-u, situacija u hrvatskoj kosarci se nikad nece promjeniti

  • jabbar 22.05.2013.

    Ma i taj Repeša je bez srama!Svjestan je da su mu limiti tu negdje Grafičar Ludbreg ali uporno se gura za izbornika,pokazuje vrhunsku nesposobnost,odlazi totalno popljuvan od ogorčenih ljubitelja košarke i tako svake 3-4 godine.Fuj!

Komentiraj...
Vidi sve komentare