To je to što me zanima!

Danska na petom mjestu, K. Hvidt završio karijeru

U nebitnoj utakmici za peto mjesto Danska je pobijedila Španjolsku 34-27. Legendarni golman Kasper Hvidt odigrao je posljednju utakmicu...
Vidi originalni članak

Reprezentaciji Danske pobjeda nad Španjolskom za peto mjesto nije mnogo značila, ali za jednog reprezentativca predstavljao je emotivan oproštaj od nacionalnog dresa. Legendarni golman Danaca Kasper Hvidt završio je karijeru gorkom pobjedom. Jedan od najboljih golmana proteklog desetljeća, možda i najzaslužniji za uspjehe danskih rukometaša oprostio se od golmanskog dresa sa novih 17 obrana (49%) protiv Španjolaca.
Hvidta su prisilno umirovili hrvatski rukometaši koji su izbacili Dansku iz borbe za medalje.
Baš je on našim rukometašima zadnjih godina na velikim natjecanjima, redovito u borbi za medalje, zadavao najviše problema.
Kasper Hvidt  je odigrao 216 utakmica za Dansku, zabio je i jedan gol, daleko više ih je obranio. Može se pohvaliti osvojenim europskim zlatom, dvjema europskim broncama te broncom sa svjetskog prvenstva. Trofejni Hvidt bio je najbolji golman Eura 2008.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • JAX 30.01.2010.

    cekaj malo jel to znaci da vise nece uopce braniti ili da nece braniti za raprezentaciju

  • bornita 30.01.2010.

    on je jedan od najvećih golmana svih vremena. Sad su danci uništeni te vjerojatno neće imati medalju s nekog velikog natjecanja kroz desetak godina

  • nenooo4 30.01.2010.

    svaka čast momku, veliki golman možda i najveći poslije Mirka Aliloviča!!! Odmaraj, zaslužio si Kaspere!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare