To je to što me zanima!

Danski rukometaš je zaražen virusom! Igrao protiv Duvnjaka

Nitko iz Kiela nije se još oglasio o ovome slučaju, a tišina je i u redovima Bundeslige. S druge strane, Loewen je obustavio sve klupske aktivnosti do daljnjega i poslao igrače kućama...
Vidi originalni članak

Nakon nogometne Bundeslige, korona virus pojavio se i u rukometnoj. Danska zvijezda i rukometaš Rhein Neckar Loewena, Mads Mensah Larsen, zaražen je korona virusom.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Danac se prošli tjedan osjećao jako loše, a ubrzo je podvrgnut testiranjima. Nažalost, test je bio pozitivan.

Larsena su odmah smjestili u kućnu karantenu, ali njegova zaraza stvorila je novi problem. Naime, postoji velika vjerojatnost da je Danac zarazio nekog od suigrača ili protivnika. A raspored Bundeslige kaže ovako. Loewen je 8. ožujka u Bundesligi igrao protiv Duvnjakovog Kiela, a tu se budi nova bojazan jer postoji mogućnost da je virus prešao na nekog od igrača Kiela.

Nitko iz Kiela nije se još oglasio o ovome slučaju, a tišina je i u redovima Bundeslige. S druge strane, Loewen je obustavio sve klupske aktivnosti do daljnjega i poslao igrače kućama.

Posljednje kolo Bundeslige odigrano je upravo 8. ožujka, a od tada vlada prekid, kao i u nogometnom prvenstvu. Nastavak prvenstva ovisi o samom širenju korona virusa, ali zasad je sve prekinuto do kraja travnja. 

Mensah je ujedno i prvi rukometaš koji je zaražen virusom, a na Europskom prvenstvu nije nastupao zbog ozljede.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 16.03.2020.

    Navodno je od duvnjka bratic zakasljao jutros za doruckom a bio je u doticaju da duvnjakovim prijateljom ciji kum navodno ima znakove slicne koroni

Komentiraj...
Vidi sve komentare