To je to što me zanima!

Darijo Srna: Favoriti smo za osvajanje Europa lige!

Hrvatski reprezentativac Darijo Srna zabio je treći pogodak u pobjedi svog Šahtara u gostima kod belgijskog Club Bruggea 4-1 u 1. kolu Europa lige
Vidi originalni članak

Za službenu internetsku stranicu Europske nogometne federacije (UEFA) pobjedu 4-1 u Bruggeu prokomentirao je kapetan Šahtara, Darijo Srna. Zabio je iz slobodnog udarca za vodstvo od 3-0 u skupini J Europa lige.
- I prije utakmice smo znali da smo bolja momčad. Mi smo pobjednici Kupa UEFA-e, došli smo igrati nogomet i pobijediti, što je bilo i najvažnije budući da ciljamo na prvo mjesto u skupini. Igrali smo otvoreni nogomet, tehnički dobro i zasluženo smo osvojili tri boda. Mogli smo i uvjerljivije pobijediti da smo bili koncentrirani u završnom dodavanju - kazao je Srna.
- Mislim, ne, znam da smo favoriti za osvajanje natjecanja i ove godine. Ovamo smo došli bez dva važna igrača, Ilsinho je ozlijeđen, a Čigrinski je otišao u Barcelonu, no i dalje smo puni samopouzdanja. Pogledajte primjerice Jaroslava Rakickog, ušao je u igru i sa samo 20 godina po prvi puta zaigrao u Europi na poziciji centralnog braniča. Do sada je igrao samo dva ili tri puta.
Za kraj je Srna prokomentirao i svoj pogodak.
- Postavio sam jednog suigrača na kraj živoga zida s namjerom da onemogućim pogled vrataru. Kada sam puknuo loptu nije mogao doći niti blizu nje i ja sam zabio gol - rekao je Srna.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • JAX 18.09.2009.

    i ja mislim samo obranu morate pojacat

  • VezanIPriveden 18.09.2009.

    Sigurno, odlična ekipa, iako je obrana malo lošija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare