To je to što me zanima!

Darijo Srna na pragu Serie A: Legendarni kapetan u Cagliari!

Ovo će mu biti treći klub u karijeri poslije Hajduka i Šahtara. Cagliari je u netom završenoj sezoni bio 16. momčad Serie A dok se Srnu zadnjih tjedana povezivalo s grčkim PAOK-om
Vidi originalni članak

Bivši hrvatski kapetan Darijo Srna (36) nakon 15 godina promijenit će klub. Nakon Ukrajine i Šahtara iz Donjecka preselit će u talijanski Cagliari i to kad mu istekne ugovor 30. lipnja sa Šahtarom.

Potvrdio je to ugledni talijanski transfer guru Gianluca Di Marzio. Legendarni desni bek trebao bi potpisati na godinu dana, a danas se već upoznaje s novom okolinom i klupskom infrastrukturom, dodaje isti izvor.

Posljednjih 17 mjeseci Darijo je bio suspendiran od Uefe zbog pozitivnog uzorka na dopinškom testu, no ta mu zabrana ističe 22. kolovoza.

Ovo će mu biti treći klub u karijeri poslije Hajduka i Šahtara. Cagliari je u netom završenoj sezoni bio 16. momčad Serie A dok se Srnu zadnjih tjedana povezivalo s grčkim PAOK-om.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • kele2 05.06.2018.

    Iskreno mislim ovdje u shaktaru moze napravit jos sezonu dvije vrhunske jer shaktar je dobra momcad i moze bar europsku ligu osvojiti

  • kobajagi10 04.06.2018.

    Sta mu je? Realan potez bi bio ostanak u Ukrajini i treniranje omladinskog pogona.

  • 04.06.2018.

    E moj Dario sta ce ti to

Komentiraj...
Vidi sve komentare