To je to što me zanima!

Darijo Srna poručuje: Mi smo otrov za Englesku

Ukrajinci vjeruju da ćemo na SP-u 2010. zaigrati mi i oni, nadaju se da ćemo im na tom putu pomoći i opet eliminirati Engleze, kaže Srna
Vidi originalni članak

Dobri duh naše reprezentacije, Darijo Srna, dobri je duh i ukrajinskog Šahtara, u kojem je nakon gotovo pet sezona jedan od starosjedilaca. Domaći igrači nisu mu propustili čestitati na pobjedi nad Englezima, niti, nakon izvlačenja kvalifikacijskih grupa za SP 2010., zamoliti za uslugu.
- Uvjereni su da ćemo im mi osigurati prolaz u drugi krug. Kažu kako će pokušati dogovoriti da u zadnjem kolu igraju oni s Andorom, a mi s Engleskom i da ćemo im, kao i Rusima, pobjedom na Wembleyu osigurati drugo mjesto i prolaz - otkriva nam dobro raspoloženi Srna, koji vjeruje u odlazak u Južnu Afriku.
- Skupina je jako teška, ali nisam nezadovoljan jer smo bolji od svih reprezentacija  - kaže Srna, koji je dobro upoznat sa snagom naših glavnih suparnika.
- Ukrajina je dobra, čvrsta reprezentacija, organizirana, gotovo svi igrači igraju Ligu prvaka u velikim klubovima. Nisu se plasirali na Euro 2008. i sigurno je da će dati sve od sebe da odu na SP, osobito jer su suorganizatori EP-a 2012. Jezgra reprezentacije je već poznata, igrat će i Ševčenko, ali i bez njega će Blohin sastaviti dobru reprezentaciju. Oni imaju dobrih igrača, kao što su moji suigrači golman Andrij Pjatov i Dmitrij Čigrinskij. 

SRNA O SLAVENU BILIĆU
Pravi lider, sjajno nas vodi, izgradili smo uzajamno povjerenje i s njim smo spremni na Euru otići do kraja.

SRNA O KAZAHSTANU
Daleko je, svi su ošamućeni od puta. Tamo nitko nije dobio u zadnjim kvalifikacijama, osim Portugala, koji je zabio u zadnjoj minuti.

SRNA O LIGI PRVAKA
U srijedu igramo ključnu utakmicu sa Celticom. Bolji smo, ali igramo kod njih. Imamo priliku ući u drugi krug s Milanom.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Hacker-ri 26.11.2007.

    Ako je kazastan toliko daleko odite 6 dana prije pa se odmorite !!! A i nesmijemo bit ko Englezi umisljeni nego tekmu po tekmu treba ic !

  • carla 26.11.2007.

    sad bi svi da im mi pomazemo... tctctc! neka igraju pa neka prodju

Komentiraj...
Vidi sve komentare