To je to što me zanima!

Darijo Srna: Pustite me da budem onaj pravi kapetan!

Nismo se plasirali na SP, to je naša greška, naš križ. I prihvaćam sva prozivanja, tu smo zakazali, priznaje Srna, koji će nositi traku nakon Kovača
Vidi originalni članak

U njemu je kipilo, pogodile su ga priče o tulumima, alkoholu, cajkama, pogodio ga je i neodlazak na Svjetsko prvenstvo. Darijo Srna odlučio je kao pravi kapetan reći što ga muči.
- Nikoga se ja ne bojim, ni kritike, ni navijača ni medija. Jednostavno, mislim da nije bilo u redu - kazao je pričavši o događajima iz Rovinja. Smatra da je cijela priča bila predimenzionalizirana.
- Točno je, nismo se plasirali na Svjetsko prvenstvo, to je naša greška, naš križ. I tu prihvaćam svako prozivanje, tu smo zakazali. Nismo igrom bili pravi, nismo se pokazali kao dosad i ne bježimo od toga. Ja prvi za sebe kažem da nisam bio ni blizu svojih pravih izdanja, da sam ove kvalifikacije odigrao ispod svake kritike. A što se te večere u Rovinju tiče, ona je bila pozitivna, kod toga stojim, ništa se loše nije dogododilo - rekao je Srna. Ipak, najviše ga je zapeklo nešto drugo, tvrdi da nije imao potporu javnosti da postane kapetan.
- Svaki put dok sam stavljao tu traku pisalo se i pričalo da je možda nisam zaslužio, da nisam pravi vođa, pravi kapetan. Pa meni je 27 godina, sazrio sam, igranje za Hrvatsku mi je svetinja, ali stalno moram nešto dokazivati. Evo, sad će Robi Kovač vjerojatno otići, ja moram preuzeti tu ulogu. Pustite me da budem pravi kapetan, to je moja uloga i ja je mogu obaviti kako treba - kaže Darijo.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • lexaurin 16.10.2009.

    Joe Šimunić treba biti kapetan, a ne ovaj koji iz karantene kidne na cajke!

  • vlaka 15.10.2009.

    srna je odličan on je to zaslužio iako ni kranjčar nije ni malo zaslužniji ali srna je više od njega u reprezetaciji

  • Delija 15.10.2009.

    Neka Hrvati jednom su vas SRBI zeznuli pa niste isli na Sp sad Ukrajina i Engleska, neka doce bolji dani bar za 200 godina, pacete i vi igrati tamo gde SRBIJA igra redovno, Kupite dobar TV i navijajte za Komsije aj pozdrav . SRBIJA OSVAJA SP. najbolji smo .

Komentiraj...
Vidi sve komentare