To je to što me zanima!

Dario Cvitanić uskoro će postati jedan od Vatrenih!

Argentinac hrvatskih korijena uskoro će sletjeti u Amsterdam, gdje će igrati za Ajax. Čim se smjesti u Nizozemskoj posjetit će ga delegacija HNS-a...
Vidi originalni članak

Sine, ti možeš igrati samo za Hrvatsku, ni za koga drugoga, navodno je Dariju Cvitaniću rekao djed Cvitanić, koji je davnih dana morao napustiti domovinu i preseliti u Argentinu. Dvije generacije kasnije, unuk Dario se razvio u sjajnog nogometaša i interes je pokazao HNS.
- Ako poziv stigne, neću puno razmišljati. Sjedam na prvi zrakoplov i krećem za Hrvatsku. Ta je momčad velesila, tko ne bi htio igrati za nju?! - rekao je Dario nakon što se pojavila kombinacija da zaigra za momčad koju vodi Slaven Bilić.
Momak je napadač, visok 175 cm, ali odličan u skoku. Navodno je riječ o jako dobrom igraču, koji udara s obje noge i zabija. Puno zabija. Odigrao je 100 utakmica za Banfield i zabio 41 gol. Njegove igre oduševile su i Ajaxove skaute, a pogotovo novog trenera Marca van Bastena. Bivši sjajni napadač inzistirao je na njemu i Ajax je za Cvitanića platio sedam milijuna eura. Sljedećeg tjedna Dario bi konačno trebao stići u Amsterdam. Na posjet ljudi iz HNS-a neće morati dugo čekati.
- U kontaktu smo s Cvitanićem. Ako Dario bude igrao za neku reprezentaciju, bit će to Hrvatska - garantira predsjednik HNS-a Vlatko Marković, koji ne taji želju da privuče našeg 'Gaučosa' u redove hrvatske reprezentacije.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • drasablj 05.07.2008.

    dobro dosao u repku Cvitaniću. Neka ti nikad ne bude zao sto si se opredjelio za Hrvatsku:

  • Filip 3 30.06.2008.

    po ovome što sam vidio on će biti uz bok eduardu

  • torcida_4ever 30.06.2008.

    nadam se da ce igrati za hravatsku!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare