To je to što me zanima!

Dario Cvitanić već dobio putovnicu i može za repku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Znam da će u utakmicama protiv Kazahstana i Engleske biti puno pritiska i volio bih igrati. No sumnjam da hoću, rekao je 'novi Hrvat' Cvitanić
Vidi originalni članak

Dok iz HNS-a šute, vijesti stižu iz Nizozemske - Dario Cvitanić dobio je hrvatsku putovnicu i više nema nikakvih formalnih zapreka da zaigra za Hrvatsku. Obiteljske veze dale su mu priliku, a sada je sam treba iskoristiti i nametnuti se Biliću.
- Moj pradjed je iz Hrvatske stigao u Argentinu i zahvaljujući tome sam dobio državljanstvo - objasnio je Cvitanić nizozemskoj javnosti u razgovoru za službenu stranicu Ajaxa.
- Nisam se morao odreći argentinskog državljanstva. To je ipak zemlja u kojoj sam rođen i u kojoj sam, do dolaska u Amsterdam, cijeli život živio. I zato sam sretan što imam dva državljanstva, i hrvatsko i argentinsko - dodao je novi potencijalni 'vatreni'.
Na turniru u Amsterdamu Slaven Bilić je prvi put uživo gledao Darija Cvitanića. Hvalio ga je, govorio da je naša reprezentacija dobila veliko pojačanja. Bilića i njegove pomoćnike oduševio je i igrački i ljudski, a čini se da su simpatije obostrane.
- Da, razgovarali smo kada je bio u Amsterdamu. Bilo je lijepo pričati s čovjekom koji će me uskoro trenirati - kaže Cvitanić.
Slaven Bilić je najavio da neće biti u konkurenciji za utakmice protiv Kazahstana i Engleske, što je rekao i igraču.
- Hrvatska ima dvije važne utakmice u kvalifikacijama početkom rujna i volio bih biti u momčadi već tada. No sumnjam da će me gospodin Bilić pozvati. Znam da se prvo moram dokazati u Ajaxu i tek ću onda moći računati na poziv u reprezentaciju.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • apocalypsa 16.08.2008.

    ajd super...jedan veliki plus za nas :) ajmo naši!

  • verdax 15.08.2008.

    bar nije greška u naslovu :)

  • Marin16 15.08.2008.

    Cvitanic valjda ali dobro

Komentiraj...
Vidi sve komentare