To je to što me zanima!

Dario Knežević za tri tjedna u punom pogonu

Dario Knežević bit će spreman za povratak na teren za tri tjedna, potvrdila je liječnička služba Juventusa nakon pregleda u klinici San Giuseppe
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativni branič Dario Knežević zajedno s kolegama iz svlačionice Hasanom Salihamidžićem i Davidom Trezequetom u nedjelju je privatnim avionom Torineza odletio u Perugiu, radi posjeta klinici 'San Giuseppe' u obližnjem Arezzu gdje ga je pregledao prof. Giulianao Cerulli koji je obavio artroskopski zahvat koljena 2. studenog. Prema riječima našeg reprezentativca sve je u najboljem redu, za povratak na teren bit će potpuno spreman za točno tri tjedna, a on sam se osjeća jako dobro.
- Zadovoljan sam, najvažnije je da su pregledi i snimke pokazali da je sve u najboljem redu. Nema tragova odlomljenih dijelova, ne osjećam nikakve bolove, osjećam se odlično - rekao je Knežević te dodao:
- Već radim jako dobro, sedam osam dana, u dvorani, jakim intenzitetom. Još uvijek treba biti oprezan kod naglih mijenjanja smjera kretanja ili u duelima, no današnje vijesti me dodatno pune samopouzdanjem. Zaželio sam se nogometa, jedva čekam povratak na travnjak.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare