To je to što me zanima!

Dario Melnjak nakon debija u repki donio pobjedu Rizesporu

Turska liga, ali i hrvatska reprezentacija upoznala je majstorije Darija Melnjaka (26) koji je u posljednjem kolu u Turskoj donio pobjedu svome Rizesporu jedinim golom na utakmici...
Vidi originalni članak

Dario Melnjak (26) je nogometaš iz Krkanca koji je prije dva mjeseca debitirao za "vatrene" iako je tada Hrvatska poražena od Tunisa 2-1. S druge strane, Dario je odlično otvorio novu sezonu u najvišem rangu turskog nogometa.

Njegov Rizespor u prvom kolu gostovao je kod Gençlerbirliğija i slavio je s minimalnih 1:0, a pobjedu momčadi iz Rize donio je baš Dario Melnjak majstorskim golom u 66. minuti.

Podsjetimo, Melnjak je bivši igrač Nedeljanca, Zeline, Slaven Belupa, belgijskog Lokerena, azerbajdžanskog Neftcija i slovenskih Domžala, a prošle je sezone bio sjajan u Turskoj. Prešao je prošle godine u Rizespor gdje je fascinirao sve svojim sjajnim igrama,

Izbornik Zlatko Dalić je to prepoznao i pozvao ga u reprezentaciju, a njegovu kvalitetu su prepoznali i ostali klubovi u Turskoj. Nakon Bešiktaša koji je pokazao ogroman interes, Darija sada želi dovesti i Fenerbahče, no on je ipak ostao u Rizesporu.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • TommyVercetti 18.08.2019.

    Da ne bi slučajno stavili video, odmah Erdogan zove Styriu

  • komentator__Luka 18.08.2019.

    streliceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

  • 18.08.2019.

    To je Rog, Melnjak igra u Cagliariju...

Komentiraj...
Vidi sve komentare