To je to što me zanima!

Dario Šarić čekao tri mjeseca da zaigra, a sad je tek navijač

Cibona u 17 sati gostuje u Ljubljani kod Olimpije, a Dario će s momčadi putovati samo kao navijač. Šarić će debitirati za Cibonu iduće nedjelje u derbiju s Cedevitom
Vidi originalni članak

Prevažan je i preskup da bismo išta prepustili slučaju. Posljednja dva dana proveo je na liječničkom pregledu, a u ponedjeljak će biti uplaćena odšteta Zagrebu, objasnio je direktor Cibone Zdenko Antunović zašto Dario Šarić neće debitirati danas.

Cibona u 17 sati gostuje u Ljubljani kod Olimpije, a Dario će s momčadi putovati samo kao navijač. Neće zaigrati ni u srijedu u Sankt Peterburgu protiv Spartaka u Eurokupu jer je bilo prekomplicirano rješavati vizu za Rusiju koju je ostatak momčadi već odavno dobio.

- Mogli smo forsirati, ali u tom natjecanju ionako više nemamo šanse. A i ljepše je da debitira idućeg vikenda u Zagrebu protiv Cedevite - rekao je Antunović.

A Cedevita danas također igra protiv Slovenaca. U Dom sportova u 17 sati stiže Krka, za koju je potpisao prošlosezonski igrač Cedevite Matjaž Smodiš.

- Ovo je u mojem mandatu prva prava utakmica koju moramo dobiti bez puno trauma - rekao je Aco Petrović koji je nakon poraza od Efesa odustao od utrke za drugim krugom Eurolige i najavio kako se potpuno okreće regionalnoj ligi.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • libeluli 02.12.2012.

    Zna li netko pravi razlog neigranja????

  • ikdominator 02.12.2012.

    propali igrač nema ništa od njega

  • em_lip_em_pametan 02.12.2012.

    Tresla se brda rodio je Dario?!? ja iskreno smatram da ce ovaj igrac upasti u prosjek jer nije trenirao pola godine na visokoj razini te je ostao u Hrvatskoj...

Komentiraj...
Vidi sve komentare