To je to što me zanima!

Šarićev NBA debi oduševio je trenera 76ersa: Fantastično!

Šarić je u debiju za NBA momčad 76ersa zabio 10 koševa uz šest skokova, dvije asistencije i samo dva promašaja iz igre. Philadelphia je u predsezoni pobijedila Boston 92-89
Vidi originalni članak

Dario Šarić počeo je u prvoj petorci Philadelphije i bio je među najboljim igračima u 92-89 pobjedi protiv Bostona u predsezoni. Šarić je u debiju za NBA momčad 76ersa zabio 10 koševa uz šest skokova, dvije asistencije i samo dva promašaja iz igre.

"Baš je bio dobar, jako dobar"

- Dario je igrao 18 minuta i mislim da je bio fantastičan. Baš je odigrao dobro, jako dobro - rekao je trener 76-ersa Brett Brown.

Šarić je imao start iz snova. Već u prvom napadu pogodio je tricu, a više od njega zabio je samo T.J. McConell koji je igrao sedam minuta više. 

- Uhvatio sam ritam, pogodio neke otvorene šuteve... Sretan sam što smo dobili i što smo pokazali kako možemo igrati - rekao je Šarić nakon utakmice.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • kamila7 05.10.2016.

    tako je lani i Hezonja počeo a onda ništa naročito

  • strmi007 05.10.2016.

    Očekivano!

  • Seattle 05.10.2016.

    samo da poradi na karakteru...ostalo mi je u glavi kako je negdje kod rezultata 40-40 protiv srbije popio tesku bananu od raduljice ako se ne varam i poslije toga je bio apsolutno neprepoznatljiv...mora se toga rijesit ako zeli uspjet u NBA

Komentiraj...
Vidi sve komentare