To je to što me zanima!

Dario Šarić oduševio tricama u novom trening centru 76ersa...

SAMO TAKO NASTAVI Ako bude stalno ovako gađao izvana, Philadelphia 76ersi u Dariju Šariću su dobili legitimnu zvijezdu, pišu američki mediji o našem igraču
Vidi originalni članak

Iako je linija za tricu pola metra dalje nego u Europi, Dario Šarić pogađao je jednu za drugom na prvom treningu u novom trening-centru Philadelphia 76ersa.

Iako je Camden u saveznoj državi New Jersey, a Philadelphia je u Pennsylvaniji, zapravo joj je s druge strane mosta. Novi trening-centar, koji se prostire na 40.000 kvadratnih metara, bio je prijeko potreban Sixersima jer su dosad dvoranu za treniranje dijelili sa sveučilišnom momčadi.

Centar je izuzetno moderan, ali ima i povijesnog štiha. Recepcijski pult napravljen je od drva s parketa na kojem je Wilt Chamberlain davne 1962. kao član Sixersa zabio 100 koševa.

A Dario je već prvog dana pokazao da mu novi trening-centar itekako odgovara. Stručni stožer oduševljen je njegovim šutom, ali naglašava da mora popraviti brzinu kretanja i reakcija.

U svlačionici je dobio mjesto uz Joela Embiida, kamerunskog centra izabranog na istom draftu kao Dario, ali zbog ozljeda ni on još nije debitirao u NBA ligi. 

 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • vrh 26.09.2016.

    ogroman je. viši od diva sa šalate

  • strmi007 25.09.2016.

    Dinamooooooooooooooooooooooooo

  • Gunersss_ 25.09.2016.

     **** Admin**** : Poštovani, molimo vas da isključite CAPS LOCK kao i svi drugi korisnici portala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare