To je to što me zanima!

Dariju Šariću 27 milijuna dolara!

Šarić će tako ostati u Arizoni u koju je došao razmjenom iz Timberwolvesa 2019. godine. Novi ugovor je trogodišnji, a vrijednost istog je 27 milijuna dolara
Vidi originalni članak

Dario Šarić potpisao je novi ugovor s Phoenix Sunsima, javlja Adrian Wojnarowski!

Šarić će tako ostati u Arizoni u koju je došao razmjenom iz Timberwolvesa. Novi ugovor je trogodišnji, a vrijednost istog je 27 milijuna dolara.

Phoenix je za njega u Wolvese prije godinu dana poslao prava na Jarretta Culvera, a u suprotnom smjeru je sa Šibenčaninom došao i Cameron Johnson.

Uz Wolvese i Sunse, Šiši je u NBA karijeri igrao za Sixerse gdje je igrao najbolju košarku karijere, i to u doigravanju. Prije dolaska u Ameriku nastupao je za Anadolu Efes, Cibonu, Dubravu i KK Zagreb.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • vanstruje 23.11.2020.

    Ovo je zapravo jedna od najčudnijih odluka nekog NBA kluba u poslijednje vrijeme. Dati 9 mil po sezoni nekome tko je šesti, sedmi igrač u ekipi je suludo. Pogotovo zato što su ga mogli dobiti za 4.75 mil. Sigurno ne bi bilo previše zainteresiranih da ga preotmu. Takvih igrača kao on ima na hrpe u NBA. Simpatiziram njegovu borbenost, ali drugo nije baš pokazao.

  • 23.11.2020.

    Na koju foru je netko za njega platio 27 milja . Prevara neka sigurno

  • svinjo 23.11.2020.

    To mi je jako bitno što neki nabijač lopte toliko zarađuje. A ofce na minimalcu to gledaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare