To je to što me zanima!

Dario Srna asistent za Šahtar, Ibričić zabio za Lokomotiv

Nogometaši Šahtara plasirali su se u finale pripremnog turnira Copa del Sol koji se održava u Španjolskoj. U polufinalu su svladali norveški Rosenborg s 4-1...
Vidi originalni članak

Značajnu su ulogu u susretu Šahtara i Rosenborga odigrala obojica hrvatskih nogometaša koji nose dres kluba iz Donjecka. Kapetan Darijo Srna je asistirao Armencu Henrihu Mhitarjanu za vodstvo 3-0 u 28.minuti, dok je Eduardo da Silva u 73. minuti izborio jedanaesterac koji je realizirao Willian za konačnih 4-1.

Strijelci za Šahtar na stadionu drugoligaša Elchea bili su i Luiz Adriano u četvrtoj, odnosno Douglas Costa u 17. minuti, dok je za Rosenborg u 66. minuti pogodio Osen. Srna je odigrao svih 90 minuta, dok je Eduardo ušao odmah na početku drugog poluvremena.

Dodajmo da se na pripremama u Španjolskoj nalaze i nogometaši moskovskog Lokomotiva. Oni su u petak u Jerezu u prijateljskoj utakmici svladali mađarski Videoton s 1-0, a jedini je pogodak u 75. minuti s bijele točke zabio donedavni nogometaš Hajduka, bosansko-hercegovački veznjak Senijad Ibričić.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Madridista007 05.02.2011.

    bogme dobro kažeš marlboro!!Mamić bi ga prodao za 12M eura Dinamu bi stavio u blagajnu 2M eura!Znači,90%bi strpao sebi u džep!!A da ne pričamo kako bi "platio" porez državi!!Moš mislit!

  • marlboro 69 05.02.2011.

    pitanje za stipo55: kakve veze sa ovim clankom ima mamić? hajduk ga je prodao za koliko ge je prodao, ako je njima dovoljno sto ti imas filozofirati! siguran sam da je taj novac otisao u hajdukovu blagajnu, mamic proda za 12 mil €, sebi 10 a dinamu 2 mil €!

  • Dinamo Bihać 05.02.2011.

    Bravo IBRO kralju, dvije utakmice, dva gola :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare