To je to što me zanima!

Darko Miladin: Ako me hoće, doći ću u Hajduk

Bivšem kapetanu Hajduka Darku Miladinu uskoro ističe ugovor s Ergotelisom i postoji izgledna mogućnost da će se vratiti na Poljud
Vidi originalni članak

Svi pokušaji krpanja desnog boka su propali i u Hajduku su u pomoć pozvali bivšeg kapetana. Kontakt se drži u tajnosti, no Miladin stiže za 15 dana, odmah po završetku grčkog prvenstva, kad se bliži i termin poroda njegove supruge Dine.
- Ne mogu vam ni potvrditi ni demantirati kontakte s Hajdukom - rekao nam je jučer Miladin, kome uskoro ističe ugovor s Grcima.
- Za mene na svijetu postoji samo jedan klub - Hajduk i, ako me trebaju, ja sam spreman za dogovor. Hajduk nikad nisam odbio - kaže Miladin, koji zbog rođenja djeteta zasigurno neće pošto-poto srljati u inozemstvo.
Slučajno ili ne, Hajdukova su kola krenula nizbrdo upravo njegovim odlaskom. U zadnjoj polusezoni Miladin je odigrao 18 uzastopnih utakmica bez poraza. Jedine dvije koje je Hajduk u jesen 2006. izgubio Miladin je propustio zbog kartona.
Ni Jarni ne bi imao ništa protiv povratka pouzdanog braniča.
- Nisam upoznat s pregovorima, ali ako je to istina, nemam ništa protiv. Svaki kvalitetan i iskusan igrač je dobrodošao.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare