To je to što me zanima!

Darren Bent: U svlačionici Spursa ne vlada nemir

Napadač Darren Bent odlučan je u namjeri da potonuli Tottenham svojim golovima digne na noge, ali i na tablici gdje je na posljednjem mjestu
Vidi originalni članak

Iako Spursi još nisu pobijedili ligašku utakmicu, njihov prvi napadač tvrdi kako ništa nije izgubljeno i da se uskoro mogu naći pri vrhu tablice. Prošli tjedan izgubili su od Hulla, a u idućem kolu čeka ih Stoke. Upravo ta utakmica mogla bi biti prekretnica. Pobjeda protiv Stokea ohrabrila bi Spurse i odvela ih prema novim bodovima u nastavku prvenstva.
- Jedna pobjeda neće nas podići s dna tablice, no sigurno će nam podići samopouzdanje, a to je ono što nam sada treba. Moramo početi pobjeđivati u serijama, dvije do tri pobjede samo će nas malo podići na tablici, no promijenit će puno toga u našim glavama - priča Bent.
Svi su u Tottenhamu svjesni da ih čeka teška utakmica, no vjeruju da bi s igrom koju su prikazivali u nekim dijelovima susreta s Hullom mogli pobijediti bilo koga u Premiershipu.
- Svi smo i dalje optimistični. Čujem priče da postoji raskol među igračima u svlačionici i to me jako živcira. Igrači su odlično raspoloženi i u potpunosti stoje iza trenera Ramosa. Uvjeren sam da ćemo uskoro pokazati za što smo sposobni, a sposobni smo za velike stvari. Rezultati su malo razočaravajući, no razmišljamo pozitivno i odlično radimo na treninzima - završio je Bent.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • BBBoXer 13.10.2008.

    da sigurno ...........

Komentiraj...
Vidi sve komentare