To je to što me zanima!

Darren Till porazbijao hotelsku sobu, ukrao Taxi pa ga priveli

Sve je krenulo u hotelu gdje su odsjeli. Prema informacijama lokalnih medija, Till i kompanija porazbijali su namještaj hotelske sobe te ispraznili aparat za gašenje požara. Zatim su ukrali Taxi
Vidi originalni članak

Najveća britanska MMA zvijezda i član UFC-a Darren Till našao se u središtu skandala nakon što je priveden na Tenerifeu. Bivši izazivač za titulu velter kategorije porazbijao je hotelsku sobu i ukrao Taxi nakon čega je završio u pritvoru.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bio je u društvu još četiri Britanca s kojima je provodio vrijeme na Tenerifeu. Sve je krenulo u hotelu gdje su odsjeli. Prema informacijama lokalnih medija, Till i kompanija porazbijali su namještaj hotelske sobe te ispraznili aparat za gašenje požara.

HALL OF FAMER BJ PENN Legenda UFC-a pod istragom: Urlao 'ubit ću te' s mačetom

Izbačeni su iz hotela, a kada se nisu uspjeli prijaviti u drugi pozvali su Taxi. Dok ih je nesretni vozač Taxija usluživao i spremao im kofere u prtljažnik, Till i još jedan sjeli su na prednja sjedišta, pokrenuli auto te se odvezli ostavivši taksista na sred ceste.

Ubrzo ih je zaustavila policija zbog nepropisne vožnje i privela ih u policijsku postaju.

Inače, Till je posljednju borbu odradio prošli mjesec kada je teškim nokautom izgubio od Jorgea Masvidala. Imao je problema u djetinjstvu te je zbog svojeg temperamentnog karaktera završio na preodgoju u Brazilu, gdje su ga poslali vlastiti roditelji.

VIDEO: PA SE POTUKAO 'IZA SCENE' Najbolji nokaut 2019! Masvidal brutalno uspavao Darrena Tilla

Tamo je proveo nekoliko godina gdje je i započeo profesionalnu karijeru.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Spužva_Bob_Skockani 22.04.2019.

    ja bi ga izbacio iz sporta, nek radi kao skladištar ili vozač viličara

  • f14 22.04.2019.

    Tilla nisu roditelji poslali u Brazil nego je na prijedlog trenera otisao tamo nakon sto je izboden u Liverpoolu. Informiraj se Trifunovicu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare