To je to što me zanima!

Darujte krv, upoznajte igrače, možda osvojite i dres Hajduka..

U prethodnih sedam izdanja akcije dobrovoljnog darivanja krvi splitski sportski novinari i Hajduk preskočili su brojku od 200 darovanih doza krvi, i s pravom se nadaju da će ta brojka danas biti dodatno podebljana...
Vidi originalni članak

Jutros će se u Press salonu na Poljudu održati osma po redu akcija dobrovoljnog darivanja krvi, koju po tradiciji svake godine uoči ljetne sezone u suradnji s HNK Hajduk i Crvenim križem organizira grupa splitskih sportskih novinara '4N'. 

U prethodnih sedam izdanja preskočili su brojku od 200 darovanih doza krvi, a s obzirom na najave i opsežnost akcije koja svake godine broji sve više sudionika, i ove godine računa se na novi rekord. Za sve davatelje osigurani su obroci okrijepe i piće te vrijedni  poklon paketi sponzora, ali i prilika da upoznaju igrače Hajduka koji će doći podržati akciju. Najsretniji darivatelj kući će otići s dresom igrača Hajduka s utakmice.

Ove godine u sklopu akcije uručit će se i posebna priznanja trojici igrača Hajduka koji su tijekom sezone imali najkorektniji odnos prema medijima, odnosno navijačima Hajduka i javnosti, i to po izboru novinara stalno akreditiranih za utakmice Hajduka. Nagrađeni će kao trajnu uspomenu dobiti uokvirene fotografije velikog formata te knjigu 'Najveći kapetan'.

Akcija traje sve do 13:00 sati, stoga ako ste u prilici i blizu Poljuda, pridružite se i darujte krv, možda ćete baš vi nekome spasiti život. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Istvan Serekesz 24.05.2019.

    od svih legendi Hajduka jedino se smije naslikavati sina od generala iz bivše JNA..........

  • hyndaii 23.05.2019.

    Daću 10 litara samo mi ne dajite te krpe za brisanje g.........Imam wc papir.

  • Prki600 23.05.2019.

    Krv dajem al smeće zadržite i molim vas da uopće ne vidim igrače Jajduka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare