To je to što me zanima!

Das Duel: Tajna nevjerojatnog Boltovog rekorda iz Berlina...

EUROSPORT Utrku iz 2009. obilježila su dva čovjeka, Usain Bolt i Tyson Gay, a stručnjaci su je raščlanili i analizirali do najsitnijeg detalja te objasnili kako je Bolt srušio rekord i zašto je Gay izgubio
Vidi originalni članak

Tih 9.58 sekundi stoji već osam godina, nitko nije došao ni blizu, vjerojatno nitko ni neće još dugo. Osim ako se baš Usain Bolt ne zainati pa na oprošajci u Londonu istrči novo svjetsko čudo. Subota 5. kolovoza, stadion Kraljice Elizabete, svi će gledati samo jednog čovjeka koji će krenuti u svoj posljednji sprint na 100 metara.

Svjetski rekorder na 100 i 200 metara, vlasnik osam zlatnih olimpijskih medalja oprašta se od atletike. Nedavno je u Monte Carlu otrčao 9.95 što mu je najbolji rezultat sezone i najbolja najava da će u Londonu napraviti nešto posebno za kraj.

Nešto posebno pripremio je i Eurosport koji je objavio video koji otkriva tajnu svjetskog rekorda iz 2009. u Berlinu. Utrku koju su njemački mediji nazvali 'Das Duel', obilježila su dva čovjeka, Usain Bolt i Tyson Gay, a stručnjaci su je raščlanili i analizirali do najsitnijeg detalja te objasnili kako je Bolt srušio rekord i zašto je Gay izgubio.

POGLEDAJTE VIDEO

 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • pizzamaster 05.08.2017.

    U Hrvatskoj bi se moglo naci barem 5-6 ,momaka koji bi mogli uzeti Boltu titulu ali te momke trebalo bi dobro platiti i uspjeh ne bi izostao.

  • Dennyy 02.08.2017.

    Ček, čovjek je u jednom trenutku trčao 46 km/h.. jbt još malo i prekoračio je dopuštenu brzinu u naselju :O

  • Istvan Serekesz 01.08.2017.

    Bas tako.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare