To je to što me zanima!

Dašak Europe u SAD-u: Derbi New Yorka najavili tučnjavom

Iako su huliganski ispadi povezani s nogometnim utakmicama prava rijetkost u SAD-u, jedan takav dogodio se uoči nedjeljnog derbija između Red Bullsa i Cityja
Vidi originalni članak

Čini se da Amerikanci počinju shvaćati nogomet ozbiljno. Kao uvod u jučerašnji newyorški derbi između Red Bullsa i Cityja navijači obiju klubova sukobili su se u Newarku na ulicama New Jerseyja.

Letjeli su predmeti, tabla ispred jednog restorana nedaleko od stadiona Red Bullsa... Ipak, policija je bila u blizini pa je brzo smirila sukob koji se, gledajući okršaje huligana u Europi, činio kao kamilica .

Red Bullsi su, inače, pobijedili City na svom stadionu 2-0 golovima Bradleyja Wrighta i Felipea Martinsa te imaju 12 bodova više od gradskog rivala uz utakmicu manje.

Navijači "crvenih bikova" nisu propustili priliku našaliti se s "građanima" nacrtavši transparent na kojem nogometne legende Frank Lampard (37) i Andrea Pirlo (36) drže pomoćne štapove za kretanje uz natpis "Cityjev starački dom" . Lampard je, inače, igrao do 86. minute, a Pirlo svih 90.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • mrcko86 10.08.2015.

    ma ne, huliganatvo je samo u hrvatskoj!

  • deronja 10.08.2015.

    Derbi New Yorka a tuku se u New Jerseyu , bravo novinaru

  • strmi007 10.08.2015.

    To se svagdje događa,očito

Komentiraj...
Vidi sve komentare