To je to što me zanima!

David Beckham odradio prvi trening s Milanom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Beckham je u Dubaiju trenirao sa svojom novom momčadi. Bio je jedan od najboljih igrača s "markerima" u ogledu dvije momčadi Milana
Vidi originalni članak

Nogometaši Milana počeli su pripreme u Dubaiju, a prvi put s novim je suigračima trenirao David Beckham. Englez je odmah pokazao svoje vještine u utakmici između dvije momčadi Milana. Igrao je protiv Ronaldinha, a baš su njih dvojica bili ponajbolji u svojim momčadima. Na travnjaku u sunčanom i toplom Dubaiju konačno se pokazao i Andrij Ševčenko, koji je postigao dva gola. No malo mu to vrijedi jer mu u natjecateljskim utakmicama jednostavno ne ide.
Vodstvo Milana iz Dubaija intenzivno pregovara o pojačanjima za nastavak prvenstva i Kup Uefe. Vrlo blizu su dogovora s veznim igračem Stephenom Appiahom, koji bi trebao potpisati za Chievo kao slobodan igrač pa doći u Milan na posudbu. To sve potrebno je zato što je Milan ispunio kvotu stranaca za ovu sezonu. Pregovaraju i s Liverpoolom o Danielu Aggeru, no ti pregovori još nisu ni blizu okončanja.
ANCELOTTI: ILI BEK ILI NITKO
Trener Milana Carlo Ancelotti rekao je kako Milan neće pod svaku cijenu dovoditi igrače u siječnju. Zainteresiran je za bočnog igrača, koji mu je "prijeko potreban".
- Velik smo klub, imamo kvalitetne zamjene. Dovodit ćemo samo istinska pojačanja ili nikog - rekao je Ancelotti.
Novi problem predstavlja mu ozljeda Marca Boriella, koji će izbivati dva mjeseca.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • iceman1987 03.01.2009.

    beckham je oduvijek bio vrhunski nogometaš i bez brige,zna on izvoditi slobodnjake kao u manchesteru i realu,to je njegov zaštitini znak...i tko god šta rekao,čovjek je iskoristio medijsku pozornost koja mu je bila pružena,a priznajte da bi svi to iskoristili da nam se pruži takva šansa..

  • mata1 30.12.2008.

    i koga briga sta je on odradio.odradio je on svoje zauvjek

  • mato_swe 30.12.2008.

    milan je doveo Beckhama samo da zaradi na njemu i to je jako pametno, svi mi znamo da je nogomet danas cisti biznis :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare