To je to što me zanima!

David Beckham potrošio je čak 320.000 kn na borove za Božić

Victoria i David Beckham kupili su čak šest borova i unajmili dizajnere da im urede. Na to su potrošili čak 320.000 kuna. Žele da kćeri Harper prvi Božić bude poseban
Vidi originalni članak

David i Victoria obožavaju blagdane i žele da sve bude savršeno za njihova tri sina i kćer Harper, kojoj će ovo biti prvi Božić, rekao je izvor blizak slavnom paru. 

Victoria planira kuću “obojiti” u srebrno budući da će ta boja biti hit ovih blagdana. Kupili su šest borova za svoj domu u londonskom predgrađu Hertfordshire. Beckham je nedavno završio američku avanturu i vratio se u Europu. 

Ima nekoliko ponuda za nastavak nogometne karijere, a najozbiljnija je PSG-ova. Supruga Victoria, koja je nedavno dobila dizajnersku nagradu, želi se doma odmoriti prije selidbe u Pariz.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • chelsea_fc_ 14.12.2011.

    lako mu je potrosit kad ima

  • torca1950 13.12.2011.

    i ja bi da imam,budimo realni da bi svi da imamo nekih 100mil€

  • SpužvaBob 13.12.2011.

    Može kad ima. Netko će reći da mu zavidim. Ali ipak ni jedan nogometaš ne smije zarađivati više od 1 milijun godišnje, ipak je ovo iživljavanje i ja ne dam ni 5 lipa za ovakve snobove. Sramozta me je što sam mu se nekad divio. Bolje da ne iznose ovakve podatke o poznatim ličnostima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare