To je to što me zanima!

Beckham je sve bliže dolasku u Tottenham u siječnju...

u posljednje vrijeme Beckham potiho počeo pričati o novom povratku u Europu, s tim da je ovom prilikom željan dolaska na njemu najpoznatije tlo, u Premiership
Vidi originalni članak

Po izvještajima London Evening Standard sve je bliže realizaciji transfer engleske nogometne ikone, 35-godišnjeg Davida Beckhama, u londonski Tottenham ovog siječnja...

U pitanju bi bila posudba do kraja aktualne sezone, a spominjala se ona i ranije, nakon što je Beckham javno odbio ponude koje je dobio od Evertona i West Hama. Za ovu englesku tiskovinu je takvu mogućnost potvrdio trener Tottenhama Harry Redknapp, koji u svojoj svlačionici trenutačno drži i četiri hrvatska nogometaša (Modrić, Kranjčar, Ćorluka i Pletikosa).

- Ne znam što Beckham kaže na to, ali ja mu neću moći garantirati mjesto u prvoj momčadi. No, mogao bi biti i jedan od ključnih igrača - zborio je Redknapp.

Od 2007. Beckham je član Los Angeles Galaxyja, ali je s dva odlaska na posudbu u Milan pokazao kako je željan europskog nogometa gdje je daleko veća koncentracija kvalitete i gdje se uspjeh više cijeni. Zato je u posljednje vrijeme Beckham potiho počeo pričati o novom povratku u Europu, s tim da je ovom prilikom željan dolaska na njemu najpoznatije tlo, u engleski Premiership.

Inače, Beckhama za Tottenham vežu posebne uspomene, ne samo zbog početaka karijere kada je igrao u juniorskom pogonu Tottenhama. Naime, njegov djed je bio veliki zaljubljenik ovoga kluba, a to je navodno prvi razlog zašto Beckham silno želi odjenuti dres Tottenhama.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • koma ćovo 17.12.2010.

    kaj stvarno igraju 4 hrvata u tottenhamu?nismo znali? ponovite to još bar 100565 puta ko do sad pa možda zapamtimo.Koliko god se spomene tottenham toliko puta se mora reći da tu igraju pletikosa,čorluka modrić i kranjćar.

  • HeartBeat 17.12.2010.

    Kupuju Beckhama a zele se rijesiti Kranjcara?

  • Frkaipanika 17.12.2010.

    po meni, becem bi bio možda nezamjeniv u spursima,on je igrač sa stilom,ima mozak nogu,ko god da igra sa njim bit će sretan

Komentiraj...
Vidi sve komentare