To je to što me zanima!

David: Dobro ćemo te platiti. Neymar: OK, doći ću u Miami...

Beckham je izrazio želju da bi njegov Inter Miami mogao biti nova stanica u Neymarovoj karijeri, a Brazilac je priznao: 'Davno sam ti rekao da ću doći', a onda je krenula 'realizacija' transfera...
Vidi originalni članak

Neymar u novom transferu? Zvuči kao konstanta u novinskim stupcima. Nakon najvećeg nogometnog transfera u povijesti, njegovoga iz Barcelone u PSG u ljeto 2017.  za nevjerojatna 222 milijuna eura, otkako je kročio u PSG, novinari govore kako ga želi napustiti. 

Za vrijeme prijelaznog roka ljeta 2018. špekuliralo se kako se Brazilac želi vratiti upravo u Barcelonu, ali da na Camp Nou nemaju dovoljno novca da ga vrate u svoje redove. Ono što je sigurno je da je Neymar još davno rekao kako želi barem jednu sezonu odigrati u Americi, odnosno, MSL-u. Većinom je to stanica prije umirovljenja, ali evo Zlatan Ibrahimović je pokazao da to ne mora biti tako. 

SVI UMIRU OD SMIJEHA 'PSG tjera Neymara da radi u osiguranju kad ne može igrati'

Beckham je isto tako izrazio želju da bi njegov Inter Miami mogao biti nova stanica u Neymarovoj karijeri, a Brazilac je priznao:

- Davno sam ti rekao da ću doći.

- Evo donijet ću ti prazan papir pa ćemo ga pretvoriti u 10-godišnji ugovor za Inter Miami. Dobro ćemo te platiti - predložio mu je Beckham. 

- Dogovoreno. Za nekoliko godina bit ću u tvom klubu - odgovorio je Neymar. 

ZAVELA JE NOGOMETAŠA? Atraktivna Hrvatica pozirala s Neymarom, družili se u Parizu

- Uvijek govori da nije, ali Neymar je zaista već nogometna legenda - pohvalio ga je David Beckham. 

Sve je to bilo u razgovoru na Youtube kanalu Otro Exclusive, stranicu koja stvara razgovore poznatih nogometaša  pa ih objavljuje kako bi prikazao 'neobična'  poznanstva ili učvrstio postojeće veze. 

- Davida volim u svakom smislu. Kopirao sam i njegove frizure. Mislim da ima smisla za modu i da ga svi trebamo kopirati. Nisam tako zgodan kao on, ali možemo probati biti slični - rekao je Neymar, ali ga je Beckham zaustavio i rekao: 

- Jesi, ne brini. Jesi.

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • DinnKoKurić 12.02.2020.

    kao dvije tinejdzerice... bljuc

  • NIKE 11.02.2020.

    Još je 2017 rekao zbogom nogometu, ovo sve poslije toga je čisti showbiznis i pomno planirani marketinčki potezi. Čovjek ima svoju agenciju koja ga savjetuje gdje da se pojavljuje, što da pište po društvenim mrežama itd. U Barceloni je mogao postati sasvim solidna igračina, ali i to je vrijeme bio savjetovan i inspiriran Messijem. Naravno i sam Leo je bolje igrao jer mu ego ne da da bude itko bolji od njega, barem ne za njegovo vrijeme, primjer su vam boravci Davida Ville ili Ibrahimovića, svatko tko je imao bilo što protiv argentinca izletio je iz kluba, što je shvatljivo jer su ovi gradili momčad oko ponajboljeg igrača nogometa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare