To je to što me zanima!

David Ferrer izbacio je prvog igrača svijeta Rafaela Nadala!

David Ferrer izbacio je Rafaela Nadala s Australian Opena. Ferrer je u četvrtfinalu bio bolji od Nadala 6-4, 6-2, 6-3, a posao mu je olakšala ozljeda prvog igrača svijeta
Vidi originalni članak

Australian Open više nema prvog nositelja turnira. Prvi tenisač svijeta Rafael Nadal izgubio je od sunarodnjaka Davida Ferrera 6-4, 6-2, 6-3 u četvrtfinalu turnira!

Ferrer je odigrao čudesan meč. Gotovo bez pogreške "lomio" je prvog igrača svijeta. No Nadal nije bio pravi. Rafa je triput u meču morao zatražiti pomoć fizioterapeuta.

Izgleda da je u pitanju njegova lijeva noga. Protiv Ferrera koji igra u životnoj formi takav Nadal nije imao šanse. 

Rafa je već pri rezultatu 2-1 pozvao pomoć. Vidjelo se da to nije pravi Nadal. No nije htio odustati, kao pravi borac izdržao je do kraja i stisnuo ruku Davidu Ferreru koji je ušao u polufinale Australian Opena. Igrat će protiv Andyja Murraya.

- Nije lako igrati protiv prijatelja koji je ozlijeđen. On je džentlmen, igrao je do kraja s ozljedom. Naravno da sam bio svjestan njegovih problema, ali ja sam dobro odradio svoj dio posla. Sasvim sigurno ne bih pobijedio na ovakav način da Rafa nije bio ozlijeđen – izjavio je odmah nakon meča David Ferrer

U drugom polufinalu susrest će se drugi igrač svijeta Roger Federer protiv Srbina Novaka Đokovića.

- Jako sam sretan, ovo su za mene dva prekrasna tjedna. Borit ću se i dati sve od sebe i u nastavku turnira. Hvala svima koji su me podržavali - u razgovoru s Jimom Courierom poručio je Ferrer.

Australian Open, polufinale:

Nadal - Ferrer 4-6, 2-6, 3-6

Idi na 24sata

Komentari 23

  • AlenMilanović 28.01.2011.

    dobro neutral i ti fringe kaj sad tu serete nadal je sa 16 godina dosao na atp i dosao je do polufinala dobio je federera kad je on bio u ful kondiciji i sve kaj sad tu serete boljeg igraca necete naci on je konkurencia federeru po broju osvojenih grand slamova samo je pitanje kad ce ih i rafa osvojiti ko federer...htio je pokazati da moze izdrzati i da nie neka pickica kou cim nesto zaboli odma predaje mec nego da moze izdrzati i casno izgubiti!!!!!!!!!!!!i jos jednu rjec o nadalu i sve cu vas pomest ko nadal kad je u ful formi

  • hbcro7 26.01.2011.

    Neki ovdje očito neznaju da je Nadal pomoć fizioterapeuta zatražio već nakon par gemova,da čovjek evidentno nije trčao na dosta lopti koje inače sa lakoćom stiže.Rekao je da nije želio predati oper meč jer je i prošle godine morao napraviti isto na Australian Openu.

  • ivan napast 26.01.2011.

    to ce NOLE da osvoji sad kad nema Nadala!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare